Ето и цялата позиция на Пеевски без редакторска намеса

Автор: Няма коментари Сподели:

Източник: БГНЕС

След като президентът Румен Радев и премиерът Бойко Борисов изпълниха деня със словесни престрелки помежду си по повод връзки с Делян Пеевски, лично корпулентният депутат получи последната дума.

В писмо до медиите депутатът от ДПС заяви, че нито познавал началника на кабинета на Радев – Иво Христов, нито имал бизнес интереси с премиера Бойко Борисов. 

Ето и цялата позиция на Пеевски без редакторска намеса:

 „Във връзка с вчерашното телевизионно интервю на премиера Бойко Борисов по bTV и днешното изявление на президента Румен Радев, в които неоснователно бе използвано моето име, заявявам следното: 

Не познавам началника на кабинета на президента Радев – Иво Христов, като същият никога не е работил за мен.

 Не приемам замесването на моето име с това на премиера Борисов, по начина, използван от президента Румен Радев, тъй като нямам и никога не съм имал бизнес-интереси или други обвързаности с премиера.

 Считам, че не е сериозно премиер и президент, от висотата на тяхната позиция, да ме използват в опит за разрешаване на съществуващите между тях, или между техните администрации, проблеми, както и да се упражняват върху името ми, особено с подобна неприемлива за институциите, които представляват, риторика.

 Каквито и проблеми премиерът и президентът да имат помежду си, лични или институционални, да ги решават занапред като големи момчета, генерали, без да намесват един депутат от опозицията, защото аз нямам никакво отношение към техните спорове за самолети, танкове, търгове или разни комисии. 

С тези си действия и забъркването на името ми в техните търкания, премиерът и президентът се поставят единствено в услуга на хора като Иво Прокопиев и олигархичните кръгове около него, чиито задкулисни бизнес интерес аз разобличавам през моите медии”.

https://frognews.bg/novini/peevski-gavri-borisov-radev-golemi-momcheta-ste-generali.html

Предишна статия

Октай пред Фрог: Борисов получи звучен шамар с въпросите на Румен Радев

Следваща статия

Два коментара от наши читатели!!!

Други интересни