А СЕГА ДА ВИДИМ!

Автор: Няма коментари Сподели:

Събирането на Общинската избирателна комисия – Хисаря завърши без решение. 

 Различни мнения, различни възгледи, различно възпитание. За тези, които са в тази комисия по партийна поръка – жалко. То някои от тях надали са отворили Закона за местното самоуправление и местната администрация. 

 Но интересното става сега. Костадин Атанасов – председателят на Общинската избирателна комисия казал, че страни в едно дело в Административен съд били Ганева и Общинският съвет. Султанов пък казал, че той е уведомил комисията и от там нататък партиите да се жалват. 

 Ами сега да видим кои партии? Партия на зелените, която даде мило и драго Ганева да падне, та Дойкова да стане кмет, сега какво ще поиска – да защити Ганева, или да оспорва в съда? Редно е като искаха Ганева да не е кмет, сега да поискат Ганева да не е и съветник. 

Червените съветници гласуват с ГЕРБ, което е толкова чудно, че ако научат на „Позитано” тези, които искат оставката на ГЕРБ, свят ще им се завие. 

Странна прегръдка има в нашата община в Общинския съвет и едва ли БСП ще искат отстраняването на Ганева. Тя е съветник от ГЕРБ – ГЕРБ не иска да я изпусне. 

Сините са плътно до ГЕРБ в тази община. И какво остава – „Промяна.” Султанов свърши най- добрата работа – предаде Ганева в ръцете на комисията с това уведомително писмо и си отвори широко вратата за следващите избори. 

Партията на зелените може би ще чакат какво ще каже Коста Стаменов – председател на общинската организация на Национален фронт за спасение на България. 

Пенка Ганева  е вторият съветник, на който се иска отстраняването. При Ненко Костов им беше по – лесно. 

„Промяна” мълчеше, Партия на зелените стоеше отстрани, БСП се спотайваше и тайно се надяваше, ГЕРБ и „Коалиция за Хисар” тичаха по съдилища. 

И не успяха да изгонят Костов. 

Но този път нещата са съвсем други, съвсем, съвсем други. 

                                                Пенелопа                                                 Тракийски Cвят

Предишна статия

ИМАЛО ЕДНО ВРЕМЕ… Басня с продължение

Следваща статия

НЕ ИСКАМ СЛАДОСТ САМО МИГ

Други интересни