На 14 март 2020 г. (събота) от 11:00 ч., в гр. София, хотел „Арена Ди Сердика“…

Автор: Няма коментари Сподели:

На 14 март 2020 г. (събота) от 11:00 ч., в гр. София, хотел „Арена Ди Сердика“ ще се проведе народно събрание. Image title

Това събрание целѝ обединение на граждани, общественици, граждански организации, предприемачи и други хора – специалисти в различни сфери на познанието и живота, които имат визия за разрешаването на актуални за страната ни въпроси. Очакваният резултат от него е изготвянето на решения по значими проблеми и обединение около тях.

Некомпетентността на управляващото ни правителство е достигнала дотам, че те не са способни да се справят със ситуацията, до която сами ни доведоха, корумпирани са, но с желание да продължават да са на власт. Това тяхно поведение води България и всички живеещи в нея към гибел. 

Живеем във време на упадък и бедност – години, в които нещата в нито една сфера в България не функционират правилно. В резултат на това българският народ изчезва. Голяма част от сънародниците ни вече напуснаха пределите на Родината. 

Налице е демографска катастрофа и обезлюдяване на страната. Те са подсилени от антидетското и антисемейното законодателство и липсата на социална политика към така наречените рискови групи – хора в неравностойно положение, самотни родители, хора с нисък социален статус и др.

Днес управляващите своеволно и авторитарно, без да се интересуват от народа, с решенията си се отказват от суверенитета на страната ни, застрашават националната сигурност и убиват дребния и средния бизнес. Обслужвайки интересите на чужди правителства, продадоха природните блага на Родината ни. 

Доведоха ни до водна и хуманитарна криза, превърнаха България в сметището на Европа. Опитите на нас, българските граждани, да им покажем, че не се ползват с доверието им, доведоха до политически арести и полицейски произвол. Настана време да кажем категорично – стига!

Да се обединим и да покажем на тези, които ни управляват, че не те, а ние сме държавата. Те не се справят с управлението и, тогава нека ни го върнат. 

Ние искаме нормален живот и мислим, че спасението на България е в ръцете на нас – гражданите!

Каня всеки, който мисли като нас, да присъства. Проблемите ни са общи, общи трябва да бъдат и действията ни за тяхното преодоляване. 

Начело на държавата стои мафията – престъпници, които толкова силно се борят за блага, че се „изяждат“ помежду си. Зачестилите новини за арести на политици са показателни и за пореден път демонстрират колко безмилостна е битката за разграбването на богатствата на Родината ни. Наблюдаваме как довчера ГЕРБ и ВМРО-БНД управляваха и присвояваха заедно, а днес се арестуват. 

Припомняме си отново поговорката „Крадецът вика дръжте крадеца“ докато наблюдаваме показните акции, които са насочени към отвличане на вниманието на българските граждани от същественото – че поведението на т.нар. „политически елит“ во̀ди България към гибел.

Единствени в Европейския съюз сме представлявани от човек, който е разследван. Международните медии пишат, че България има най-корумпирания премиер. В парламента ситуацията е същата, както и в общинските съвети. Управляват ни престъпници, хора без чест.

Живеем във време на бедност, покосила голяма част от българите, и невиждан упадък на морални ценности и етични норми. Поведението на властимащите сътвори хаос и на практика спря работата на почти всички институции в страната. Редът, в която и да е сфера от живота в България, липсва. В тази мъглява и хаотична картина е съвсем закономерно народът ни да изчезва.

„Ние от Възраждане казваме: стига! Ситуацията в България ще се промени, когато всички управляващи до един напуснат властта. Ние ще я променим. Съдбата на България е в нашите ръце. След време ще разказваме на децата си, че някога България е била бедна, слаба, обезлюдена и обезверена – няма да ни вярват. За да стигнем до този момент, е необходимо всички хора на водещи управленски позиции да напуснат постовете си и на тяхно място да застанат български граждани с компетенции в съответната област. Да започнат да се правят референдуми. Да започнат да се разрешават проблемите в здравеопазването, образованието, социалната и всички останали сфери в страната ни, които днес са доведени до крах и не функционират правилно. За десет години видяхме, че правителството не се справя. С решенията си, ни убива, но държи да е на власт. Показваме им недоверието си чрез протести, а те се обграждат с полиция и си позволяват политически арести. Поради това ние казваме, че вече нямаме правителство. Не признаваме правителството. Взимаме ситуацията в наши ръце. Ние, българските граждани, ще се съберем на 14 март, за да създадем стратегия за развитие на държавата и за разрешаване на проблемите в ключови за функционирането на страната ни области и след това ще провокираме нейното осъществяване. Властта се страхува от това да не се изправи народът, защото ако това се случи, управляващите крадци ще паднат.“, коментира д-р Костадин Костадинов – председател на Възраждане.   

Възрожденци се качват на Шипка, а властта бяга – отменя честванията само на епичния връх

„Интересно“ управленско решение взе правителството в навечерието на 142-та годишнина от Освобождението на България от турско робство! 

Властимащите определиха, че честванията на Националния празник на връх Шипка се отменят. Като предтекст ползваха разпространяващата се по света епидемия от коронавирус COVID-19. Интересен е фактът, че единственото място, на което честванията са отменени, е Шипка. 

Отбелязването на Националния празник по градове, което също предполага струпване на много хора на едно място, остава. Вероятно ако симпатизантите на Възраждане бяха избрали да посетят друго честване – например това в град София пред Паметника на българския опълченец, управляващите щяха да отменят него.

На този важен за България ден родните медии разпространиха информация, че премиерът дори не е в България. Той е на едно от многобройните си пътувания и то не къде да е, а на гости в Турция. Очевидно оглавяващият правителството ни не смята за необходимо да почита жертвата на тези, които са дали живота си, за да я има България. 

Същата тази България, чието злато продаде, чиито въздух отрови, чиято вода се готви да продаде, чиито деца се подготвя да раздаде – тази приказна страна, която превърна в боклукджийската кофа на Европа с поредица от некомпетентни, недобре обмислени и обслужващи интересите на правителствата на други държави политически решения.

„Днес ние от Възраждане се качваме на Шипка, за да почетем делото на дедите си. Ще организираме празник на върха за нас и всички граждани на България, защото историята и подвигът на предците ни трябва да се помнят. Правителството на страната ни днес не зачита никого и нищо. Те грабят и убиват България и българщината. Отменянето на честванията само и единствено на връх Шипка е показателно. 

Да, пътят до върха е труден, не е удобен като министерски стол, но на този връх са се борели дедите ни, за да я има днес България. В този ден ние от Възраждане категорично заявяваме, че повече не признаваме правителството на Българската държава.
Каним всички граждани, общественици и организации, които са съпричастни към бъдещето на страната ни, на народно събрание. То ще се състои на 14 март 2020 г. в град София и е среща-разговор по важните за България въпроси. 

Каним всички, които са заинтересувани от бъдещето ни като народ и държава, заедно да изготвим решенията за значимите национални проблеми, да се обединим около тях и да изискаме от управляващите нашите решения да се осъществят. Некомпетентността на управляващото ни правителство е достигнала дотам, че то не е способно да се справи със ситуацията, до която само̀ ни доведе. То е корумпирано, но с желание да продължава да е на власт. 

Това тяхно поведение во̀ди България и всички живеещи в нея към гибел. Няма да го позволим. Поемаме бъдещето си в наши ръце. От днес ние, гражданите, нямаме правителство и не признаваме неговите решения.“, каза д-р Костадин Костадинов – председател на Възраждане.                                                            

                                                                              Костадин Костадинов

                                               https://www.facebook.com/belomorieto?epa=SEARCH_BOX

Предишна статия

Медът е единствената храна, която се създава с единствената цел да бъде съхранявана!

Следваща статия

ПРОТЕСТИРАЩИТЕ СЕСТРИ НЕ СА ЛУДИ! ЛУДИ СМЕ НИЕ МАЛОДУШНИТЕ ГЛУПАЦИ!

Други интересни