КАТО СЕИР ЛИ ЩЕ ОПРЕДЕЛИМ НАСИЛИЕТО НАД КАРАТАНЧЕВА, КОЯТО ЗАЯВИ, ЧЕ ВЪРХУ НЕЯ Е УПРАЖНЕН СЕКСУАЛЕН ТОРМОЗ ОТ ПРЕМИЕРА!?

Автор: Няма коментари Сподели:

ББ: „Аз съм най-религиозният човек в държавното управление.“

Да предположим, че това е първия път в който агент Буда казва истината. Как, обаче, това твърдение, изречено във връзка с негов коментар за Истанбулската конвенция, кореспондира с напълно противоположната позиция на Светия Синод? Защо духовните ни старци са твърдо „против“, а премиера – твърдо за?

И да продължим. Против Конвенцията са и огромна част от академичната общност, преподаватели във висши учебни заведения, 70% от парламентарно представените партии, граждански организации и сдружения и 95% от българските граждани! Всички срещу „най-религиозния управник“!!!

Излиза, че всички обичаме да бием жени и деца, както и да ги измъчваме по всякакви начини, а „най-религиозният“, Деса Метреса, Цеца Тъпото и милиционерът-физкултурник Цецко са защитниците на човешки права в държавата. Освен това, тези политически карикатури са единствените , които могат да четат вярно и правилно европейски документи. Никой друг не може, защото академиците, преподаватели, архиереи, свещеници и граждани, всъщност сме неграмотни и не може да разберем елементарно написан текст!?

Дай на простия власт и му гледай сеира! Така казва народното творчество, но като сеир ли ще определим насилието над Каратанчева, която заяви лично и публично, че върху нея е упражнен сексуален тормоз от Премиера, при това като малолетна!? Припомням само този случай, но идентичните с него са десетки, да не казвам стотици. Днес, говорител и европейско лице срещу насилието е …КОЙ?

Престъпници ще се борят срещу престъпността, наркотрафиканти ще борят наркотрафика, насилници ще се борят срещу насилието, крадци ще ни пазят от кражби, бандити ще ни управляват като политици с имунитет, ослепели от алчност и властолюбие глупци – ще ни водят към светло бъдеще!? И всичкия този абсурд завит в европейска опаковка. Извинявам се, но не на нас тия номера. Няма да минат – нито днес, нито във вечността.

В основата на човешките отношения стои любовта. Нищо друго. Докато не възпитаме любов извън представата за „сексуална революция“, насилието ще бъде наше ежедневие. То има толкова разновидности и форми и е насочено срещу толкова лица, че „религиозният“ ни доньов глупак няма минимален шанс да го разбере. Нито подобните на него посредствени същества.

Само през любовта човек може да осъзнае всичко! През нищо друго. И докато глупави конвениции, разпадащи се общества, лоясали по дух политици или проядени от духовно падение души заемат държавни катедри, любовта ще се показва като секс във всичките му разновидности. От тук нататък разговорът с тези лица трябва да приключи завинаги, а не да започва…

НИКОЛАЙ МАРКОВ                                                 Николай Марков

Колаж: Иво Ангелов, „Свободен човек“                      http://afera.bg

Предишна статия

Следваща статия

Одобрени са нови 25 местни инициативни групи по подмярка 19.2 от ПРСР 2014 – 2020 г.

Други интересни