Снеговалежите в Западна България ще се усилят

Автор: Няма коментари Сподели:

През нощта снеговалежите в Западна България ще се усилят, а в Източна ще има временни разкъсвания на облачността. Вятърът от изток-североизток ще отслабне. Минималните температури – от минус 8° в североизточните до около 2° в крайните югозападни райони.

  Утре времето ще бъде облачно, на много места с валежи от сняг, по-значителни в Западна България. В крайните югозападни райони ще вали дъжд и сняг, а в югоизточните ще остане без валеж. Ще духа слаб изток-североизточен вятър. 

Максималните температури в Северна България –  между минус 4° и минус 2°, в Южна и по Черноморието – между минус 1° и 4°, в София – около минус 1°, съобщи БТВ. 

 Във вторник сутринта все още на отделни места, главно в Северна България,  е възможно да превали слаб сняг. Впоследствие валежите ще спрат, ще има и временни разкъсвания на облачността. Вятърът за кратко ще стихне. 

Минималните температури ще са между минус 8° и минус 3°, а максималните в по-голямата част от страната ще са от 2° до 7°. 

 През нощта срещу сряда на отделни места е възможно да превали слаб дъжд и ще има условия за образуване на поледици. В сряда ще духа слаб до умерен югозападен вятър, температурите бързо ще се повишат. 

През нощта срещу четвъртък от запад на изток на много места в страната ще превали дъжд, който в Северна и Западна България ще премине в сняг, но бързо ще спира. Вятърът ще се ориентира от северозапад, ще се усили и с него ще нахлуе по-студен въздух. В четвъртък ще е студено и ветровито. 

Преди обяд в югоизточната половина от страната все още ще превалява, а в северозападната облачността ще се разкъса и бързо ще намалее. След обяд валежите навсякъде ще спрат. В петък ще преобладава слънчево време, вятърът ще отслабне, ще се ориентира от югозапад и температурите ще се повишат.

https://frognews.bg/novini/snegovalejite-zapadna-balgariia-shte-usiliat.html

Предишна статия

…КАК В РУМЪНИЯ РАЗКРИВАТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ И КАК ВОЮВАТ С „НАШИТЕ ХОРА“!

Следваща статия

… ВСЕКИ БЪЛГАРИН ЗАСЛУЖАВА ДОСТОЕН ЖИВОТ!!!

Други интересни