Ремонтните дейности на булеварда струват около 7 000 000 лв.

Автор: Няма коментари Сподели:

Ремонтните дейности на булеварда струват около 7 млн. лв. 

На столичния булевард „Дондуков” отново текат ремонтни дейности, видя репортер на БГНЕС. От тази сутрин работници със светло отразителни жилетки на строителна компания “Трейс Груп Холд” АД отново вадят павета, нареждат и пренареждат. 

Причината официално все ще не е ясна. Вчера Борис Бонев от „Спаси София” сигнализира за нов разпад на трасето на бул. „Дондуков”. Той разпространи снимки, направени в станалата вече популярна отсечка между улиците „Бачо Киро“ и „Будапеща“. 

Тази сутрин работниците, оборудвани с лопати и чукове, пренареждат паветата пред входа на малката уличка “Малко Търново”. Ремонтните дейности на булеварда струват около 7 млн. лв. 

Ето и кратка хронология на ремонтите на ремонтираната нова част на важната градска артерия: 

24 ноември 2017 г.: Отново се ремонтира ремонтирана вече част от столичния булевард „Дондуков”. Ремонтните дейности са в отсечката между улиците „Бачо Киро“ и „Будапеща”. Изваждаха се паветата на велоалеята до бордюра и на тяхно място изглежда се поставят решетки за отводнителни канали. 

7 ноември 2017 г.: Ремонтът на бул. „Дондуков“ още не е приключил, каза заместник-кметът Евгени Крусев. Той увери, че всички санкции, които могат да бъдат наложени и, които са констатирани от надзора, ще бъдат наложени и ще бъдат приспаднати от плащането към фирмата-изпълнител на строежа. 

4 ноември 2017 г.: Преремонтиране в отсечката между улиците „Бачо Киро“ и „Будапеща”. Пренареждане на паветата по самия булевард. 

15 септември 2016 г.: Пуснати за движение са участъците от Министерски съвет до улица „Г.С.Раковски“, където настилката е паваж, и от улица „Кракра“ до бул. „Васил Левски“. 

3 юли 2017 г.: Реконструкцията на бул. „ Дондуков” започна.

Прочети още на:                    http://www.bgnes.com/bylgariia/obshchestvo/4559963/

Предишна статия

КОЙ ЧИСТИ С ПРОФЕСИОНАЛНИ КИЛЪРИ?

Следваща статия

…отново мутренски времена?

Други интересни