КОЙ ЧИСТИ С ПРОФЕСИОНАЛНИ КИЛЪРИ?

Автор: Няма коментари Сподели:

Когато прогнозирахме, че иде „ресто“, снизходително ни се смееха.

Когато обаче имаш наистина брилянтни източници, те никога не бива да бъдат подценявани.

Три абсолютно ПРОФЕСИОНАЛНИ УБИЙСТВА от 18 декември насам.

Първото – от което на косъм се измъкна висшият данъчен Иво Стаменов. Отговори на въпросите ни – става ли дума за изнудване на фирма с шестцифрена сума, прекият началник на данъчния принуден ли е да напусне – не получихме. Разкрит ПОРЪЧИТЕЛ – няма.

Второто – шесторното убийство в Нови Искър. Безпрецедентна боза на „разследване“, панически действия от страна на службите да го „разкрият“ набързо, в резултат на което набутаха за убиец Росен Горския. Когото никой не е виждал, освен … един „работодател“ /“приятел“/, когото КОНТРОЛИРАНО пуснаха пред телевизия едва след „самоубийството“ да рецитира заучени думички, негледайки в очите и кършейки пръсти. Случаят е приключен с „намерения“ самоубит Росен. Росен като „Фантомас“. Апропо, а дали изобщо има Росен? Домашно за столичните журналя – кой ще вземе трупа на Росен от моргата, кой ще го погребе, къде ще погребе, кои са му близките, има ли ги изобщо… Гротеска, зловеща гротеска, наречена „разследване“ на шесторна касапница. А избиването до крак на ВСИЧКИ, очевадно е заради това да няма и един свидетел на това, което се е случвало, а това, което се е случвало изобщо няма нищо общо с любовните глупотевини, охотно и контролирано захранили медиите. Разкрит ПОРЪЧИТЕЛ на професионалното убийство – няма.

Третото – убийството на бизнесмена Петър Христов. „Биг бос“ НЕ само на Търново. Изключително близък до Цветан Цветанов. До ГЕРБ  и до ПАРИТЕ, СВЪРЗАНИ С ГЕРБ. Зловещ удар по Цветанов, Борисов и ГЕРБ. Ужасяващо послание „телеграма“. Моментално и контролирано панически се прави опит да се отклони вниманието точно от онова, което трябва да се разследва истински, и убитият да бъде превърнат в светец на бизнеса.  Разкрит ПОРЪЧИТЕЛ – няма да има. Скалъпени ОПГ – да, но истината за случая никога /поне на този властови етап/ няма да излезе.

Кой чисти с професионални килъри?

Точно преди посирането от ахкане на властта, заради прословутото „европредседателство“. Елементарно е да се пласира, че „някой“ прави провокации и торпилира „европредседателството“. Да, използван е вероятно и този контекст, но такова „чистене“ предполага не само ресурс, но и „добро“ и от международни центрове. Някой градира „телеграмите“, докато „взриви“ цялата поща.

Очевидно дори и дъното има своя граница. А дъното, в което е затъната корупционно – НА ВСИЧКИ НИВА! – България е непостижимо и за черна комедия на Тарантино. Тук вече е ясно, че оправия „законова“ няма никаква. Защото цялата СИМБИОЗА е вплетена в едно. Онези, които трябва да разкриват, заковават и съдят онези, които крадат и са бигбосовете на корупцията, са онези, които са пионки на ония онези.

А когато има безнаказаност и няма справедливо наказание, идва ред на куршумите.

А когато пристигнат професионалните убийци – винаги става дума за много пари.

РЕСТО.

Afera.bg                                                            http://afera.bg/

Предишна статия

ГОРКО НА НАЦИЯ, КОЯТО ПРИВЕТСТВА ТИРАНИНА КАТО ГЕРОЙ…

Следваща статия

Ремонтните дейности на булеварда струват около 7 000 000 лв.

Други интересни