Покушението е извършено посред бял ден в София…

Автор: Няма коментари Сподели:

Покушението е извършено посред бял ден в София 

Показно убийство посред бял ден в София. Убиха бизнесмена Петър Христов пред офиса му в столичния квартал “Манастирски ливади”. 49-годишният мъж бе прострелян тази сутрин. Сигналът е подаден към 10.05 часа. 

На място веднага е пристигнал полицейски екип. Районът е отцепен, извършва се оглед. Петър Христов е бил улучен в гърдите, докато пътувал в джипа си. Откаран е във Военномедицинска академия, където е починал. 

Покушението е извършено посред бял ден в София, в района има голям търговски център и жилищни блокове, както и голям и луксозен жилищен комплекс. Христов е прострелян пред офиса на “Айрян Балкан”. БГНЕС

 Петър Христов е в Съвета на директорите на холдинга „Пропъртис Мениджмънт Груп”. Холдингът обединява дружества от хранително-вкусовата промишленост, инфраструктурата, строителството, туризма, entertainment бизнеса, финансови и консултанстски компании и е собственик на “Лактима” ЕАД. 

“Лактима” е правоприемник на бившето предприятие “Млечна промишленост”, което през 1996 г. е приватизирано. Компанията е една от водещите в България в сегмента на млечната промишленост. 

Произвежда кисели, пресни, овкусени млека. Най-разпознаваемият продукт е “Айрян Балкан”, с който държи 75-80% пазарен дял в категория течни млека. Фирмата произвежда пълна гама масленост на кисели млека. Приходите на дружеството за 2016 г. достигат 12.8 млн. лв., което е ръст от 18.5% спрямо година по-рано, пише Капитал.

Прочети още на:   http://www.bgnes.com/bylgariia/intsidenti/4559700/

Предишна статия

ВОЙНАТА ЗА МАГИСТРАЛИТЕ ВЗЕ ГЛАВАТА НА ПЕТЪР ХРИСТОВ, ДОВЕРЕНИК НА ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ!

Следваща статия

Как чуждите медии пишат статиите си за България

Други интересни