ВОЙНАТА ЗА МАГИСТРАЛИТЕ ВЗЕ ГЛАВАТА НА ПЕТЪР ХРИСТОВ, ДОВЕРЕНИК НА ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ!

Автор: Няма коментари Сподели:

На 22.09.2017 единствен сайта АФЕРА публикува:

ЕКСКЛУЗИВНО! ПОРОЧНАТА ВРЪЗКА „ЦВЕТАНОВ – „НАГЛИТЕ“. ЦВЕТАНОВ – ПЕТЪР ХРИСТОВ – „ВНЕДРЕН ЧОВЕК В ТСБОП ВЕЛИКО ТЪРНОВО“. ЦВЕТАНОВ, ПОМНИТЕ ЛИ КАКВО ИЗРЕКОХТЕ НА СЪВЕЩАНИЕ НА ВИСШИ ОФИЦЕРИ ОТ СЛУЖБИТЕ?!

Припомнете си пак публикацията. В нея има знакови въпроси:

„И, моля Ви, относно строителните възможности на фирмите му, не говорете, че истината е, че неговите фирми досега са се занимавали единствено със саниране на блокове.

 – И един огромен въпрос: Г-н Цветанов, гласите ли фирма на Петър Христов да участва в изграждането на определена отсечка на магистрала Хемус? Закупува ли лицето Петър Христов определени машини, нужни за участието му в този проект, и какъв ,,КОНСОРЦИУМ“  ще се създаде и от кои фирми, за да участват в тази апетитна надпревара ?

– Въобще в консорциумите, които създава Петър Христов и участва в тези проекти, включена ли е и фирмата на едно лице с прякор ,,Мамута“, който е известен АВТОКРАДЕЦ и Оперативно интересно лице ?

– Накрая още един въпрос: Г-н Цветанов, 5% от  проектите в кой джоб отива? Пример: пост в Общината – остават 25% – колко от тях и как се разпределят? Пример: 10% за кое политическо лице и 15 % за коя партия ?“

ВОЙНАТА ЗА МАГИСТРАЛИТЕ ОЧЕВАДНО СЕ РАЗРАСТВА!

Брилянтни източници на АФЕРА коментираха, че последно бизнесменът Петър Христов е споделял, че работи с Делян Пеевски.

петър христовЛице известно с прякора Борьо Мамута скоро е отишъл при него за един валяк втора употреба, а бил купил цял комплект полагач с валяци и фреза за над милион на името на новосъздадена фирма, на която той бил управител.

Фирмата е Механострой  – като са и дали лизинг за всички машини, фирмата е софийска регистрация.

Готвели са се за магистрала „Хемус“, но изстрел прекъсва намеренията сега очевадно.

На снимката е Борьо Мамута с цигара в уста. Надписът на камиона е на фирма на Петър Христов.

Според ченгета, дълги години Петър Христов, който е гравитирал на времето около СИК, е бил подозиран за поръчител на убийство на собственик на мандрата в Елена, както и за убийство на бизнесмен от Павликени, близостта му с Цветанов и Флоров обаче е била решаваща да не се разплетат докрай тези истории.

Според източници на АФЕРА дължал е и много пари на фирми подизпълнители, които е ползвал, последно е ремонтирал центъра на Горна Оряховица на стойност за 4 милиона лева по обществена поръчка.

АФЕРА ПАК припомня последните публикации, свързани с Петър Христов в сайта АФЕРА, КОИТО ТОГАВА ИЗПРАТИХМЕ ДО ПРЕСЧОВЕКЪТ НА ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР СОТИР ЦАЦАРОВ. НИЩО НЕ ПОСЛЕДВА!:

Публикувано на 16.09.2017 / 13:16

КОЙ Е „ВЪТРЕШНИЯТ ЧОВЕК“ И „ДРУГИЯТ“ КЪМ „НАГЛИТЕ“, С КОИТО ЦВЕТАНОВ ЗАПОЗНАВА ЕКСГЛАВНИЯ СЕКРЕТАР НА МВР?

http://afera.bg/кой-е-вътрешният-човек-и-другият.html

Публикувано на 22.09.2017 / 13:25

ЕКСКЛУЗИВНО! ПОРОЧНАТА ВРЪЗКА „ЦВЕТАНОВ – „НАГЛИТЕ“. ЦВЕТАНОВ – ПЕТЪР ХРИСТОВ – „ВНЕДРЕН ЧОВЕК В ТСБОП ВЕЛИКО ТЪРНОВО“. ЦВЕТАНОВ, ПОМНИТЕ ЛИ КАКВО ИЗРЕКОХТЕ НА СЪВЕЩАНИЕ НА ВИСШИ ОФИЦЕРИ ОТ СЛУЖБИТЕ?!

http://afera.bg/ексклузивно-порочната-връзка-цвета.html

Публикувано на 19.09.2017 / 16:58

ХОРАТА НА ЦВЕТАНОВ ТЪРСЯТ ПОД ДЪРВО И КАМЪК „ИЗТОЧНИКА“ НА „АФЕРА“ ЗА „ВЪТРЕШНИЯ ЧОВЕК“ НА ЦВЕТАНОВ КЪМ „НАГЛИТЕ“. ЗАГРАЖАДАТ ВЕСЕЛИНА ТОМОВА!

http://afera.bg/хората-на-цветанов-търсят-под-дърво-и-к.html

Публикувано на 24.04.2014 / 12:09

КОГО И КАК ПАЗИ ПОЛИЦИЯТА? ПОЛИЦАИТЕ ПРЕСТЪПНО БЕЗДЕЙСТВАТ СЛЕД ПОБОЙ В ДИСКОТЕКА, СОБСТВЕНОСТ НА СПОНСОРА НА ГЕРБ И АВЕР НА ЦВЕТАНОВ – ПЕТЪР ХРИСТОВ!

http://afera.bg/кого-и-как-пази-полицията-полицаите-пр.html

afera.bg                         http://afera.bg

Предишна статия

3 000 000 ЛЕВА ЕВРОПАРИ ЗА ЧЕШМИ!!! НИ ВОДА, НИ ЧЕШМА!…

Следваща статия

Покушението е извършено посред бял ден в София…

Други интересни