Избори за Президент на България

Автор: Няма коментари Сподели:

НА СРЕЩА С КАНДИДАТ- ПРЕЗИДЕНТА  КРАСИМИР КАРАКАЧАНОВ И КАНДИДАТА ЗА ВИЦЕПРЕЗИДЕНТ – ЯВОР НОТЕВ

    Лидерът  на  Националния фронт за спасение на България в община Хисаря – Коста Стаменов и общинският съветник – инж. Ненко Костов бяха в Карлово, за да се срещнат с кандидатите за президентските избори от  „Обединени патриоти.”

    Кандидат – президентът Красимир  Каракачанов – историк, три пъти народен представител,  подчерта пред препълнетата с хора зала, че за първи път на президентски избори се явяват партии, които изповядват едни и същи идеи – да бъде запазена целостта на България, да се спаси тя от чужди домогвания и монополисти и да живеят в нея истински патриоти. Трите патротични партии – ВМРО, на която лидер от 20 години е Красимир Каракачанов, НФСБ – с лидер Валери Симеонов и „Атака”с лидер Волен Сидеров  са истинските партии, милеещи за България. За президенстките избори на 6 ноември те се обединяват, за може да достигнат до победа.

    Пред хората се изправи и кандидатът за вицепрезидент – юристът Явор Нотев – три пъти народен представител, заместник – председател на Народното събрание. „ Ако ние спечелим изборите, пред България ще има нови отговорни задачи. Аз ви призовавам на 6 ноември, така, както вече си казахме, внимателно, остоумно да внимавате за резултатите от изборите, защото сме виждали всякакви сценарии. Доверието, което ще окажем на  нашата бюлетина № 19, значи да победи България.”

    Г- жа  МагдаленаТашева – народен представител от „Атака” беше посрещната с аплодисменти. „ Българското  съединение се състоя – започна тя.  Защо се обединяваме? Обединяваме се, за да си върнем България, да я отнемем от тези, които я поругаха и ограбиха през 26 годшния преход. Кои са нашите опоненти? Имаме един фигурант, който е изпратен да седне на креслото на „Дондуков” 2, за да може министър – председателят да бъде и държавен глава. Имаме един кандидат проамерикански генерал, който е завършил колеж в САЩ, където преподават действащи генерали от ЦРУ. Имаме кандидати и различни авантюристи и бизнесмени. Важно е ние да защитим най – силната кандидатура, която през последните 26 години е защитавала народа и това е кандидатурата с номер 19.”

    С голямо внимание беше изслушано словото на Димитър  Байрактаров. Той нарече присътващите карловци и гости българи –  патриоти.

„Днес сме в родното място на един от най- великите български синове –  Васил Левски. Има един негов завет, който никога не се казва с точните  думи. „Ако е за българското, то времето е в нас и ние сме във времето. То нас обърща и ние него обръщаме”. Е, ние обърнахме времето.   За зла участ на тези, на които им доставяше пълно удоволствие да ни гледат как се караме, а те през това време да съсипват България, да ограбват българския народ, ние сме заедно.  Те проумяха най – после онзи древен завет на великия хан Кубрат, че Съединението прави Силата.”

    Димитър Йончев – народен представител от БЗНС разказа, че бил в едно село и нищо не им казал, освен да гласуват за най – българските президенти.

„На ония, които не са тук, просто им кажете  да гласуват с номер 19” – призова той присъстващите.

    Безспорно  най – голямо оживление в залата настана, когато думата взе лидерът на” Атака” – Волен Сидеров. Ето част от онова, което  каза той:

 Аз знам, че тук няма нужда от убеждаване. Ние тук всички сме организатори, хора активисти, които сме се занимавали с организационна, политическа и обществена работа. Вече направихме обединението на национално ниво. Сега следва да го направим в цялата страна, във всички градове и села. Вие сте чували, че стават чудеса. При нас чудото се случи. Сега казахме : Край, край, край. Каквото било, било.  Няма накъде и  няма за кога. Или България ще умре и ние заедно с нея. Ако няма България , нищо няма смисъл, затова и нашият лозунг е: „България над всичко”. Разбира се, Бог е над всичко. И Бог е с нас, защото ние правим това, което е истината. В ръцете на лукавия е измамата. Тези, другите кандидати са измамата. Всеки един от тях е с измамна цел. Не, за да бъде начело на България, за да поведе страната в правилната посока, а  защото така се играе политическата игра.

     Активисти от „Обединени патриоти” раздадоха програмата си на участниците в тази вълнуваща среща.

                                                                                       Тракийски Свят

Предишна статия

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Следваща статия

БУТАФОРИЯТА “ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН ВОТ” ВКАРВА ЦИК И МЕСТНАТА ВЛАСТ В ТЕАТЪР НА АБСУРДА

Други интересни