И ако този фактически резултат се възприема като “стабилност и сигурност”…

Автор: Няма коментари Сподели:

                               Nikolai Markov

  Ако другарят Борисов, превърнат от подлеци в символ на европейската политика, трябва да бъде напълно откровен за свършеното от него през управленското му десетилетие, ще звучи така:

  “Ограбих бедните, убих преднамерено милиони болни, обогатих богатите, обрах напълно и безнаказано европейските фондове, построих пътища неотговарящи на нито един европейски стандарт, създадох държавен земен рай за престъпниците, изгоних поне три бъдещи поколения, обезлюдих 2/3 от територията на държавата, създадох стройна престъпна олигархия, разруших идеята и смисъла на банковата система, опорочих политиката, отнех завинаги мечтите на българските граждани!”

  И ако този фактически резултат се възприема като “стабилност и сигурност”, аз няма да избягам и няма да се предам! Ще стана камък. Това е истинска война за оцеляване на отвлечени от престъпници род и родина…

  Управление

  Когато говорим за “балкански политически лидер”, нека се има предвид, че винаги става дума за някой голям тарикат, допълзял до властовия трон, най-често стъпил върху извършени финансови и други престъпления. В този смисъл какво би означавал изразът “среща на балканските лидери”?

  Нищо повече от среща между балкански андрешковци, чиято единствена скрита цел е кой кого да прецака в буквалния смисъл на тази дума. Лично. 
  Този вид хуманоиди могат толкова и нищо повече.

   Това се знае от всички световни лидери и всеки от тях експлоатира по свой начин егото на нашите балкански говеда. Разбира се съдбата им е определена още преди да бъдат “назначени отвън”, защото ако се вгледате внимателно ще видите, че тук “лидерите” са назначени отвън фигури, с огромни зависимости към работодателите си. И не само към тях!

  Това е положението на Балканите и така ще бъде. 
  ……………………………………………………………………………………………………….
  Моделът може да бъде разчупен само с реална буржоазно-демократична революция, която в тази част от света никога не е била провеждана. 
  ……………………………………………………………………………………………………….

  Някои последствия знаете, за да други може само да се досещате…

  https://www.facebook.com/nikolai.markov.566

Предишна статия

РАЗПРАВИИ В МЕДИЦИНСКИЯ ЦЕНТЪР

Следваща статия

Папката по закона „Магнитски“ за разгрома на КТБ вече е в Белия дом

Други интересни