На Люба Кулезич ще бъде предложен нов договор в BiT

Автор: Няма коментари Сподели:

Сашо Диков

Братя Вълневи ще дойдат на 15-20 декември и ще обявят всички промени и как ще се развиват телевизията. Ще предложат нов договор на Люба. До края на годината на Кулезич ще бъде изплатено дължимото. Това заяви в ”Просто ДИКОВ” по BiT самият програмен директор.

Диков прочете коментара на Нери Терзиева за спирането на предаването  “Честно казано” на Люба Кулезич, за което Фрог съобщи още вчера.

Той припомни, че BiT e на четвърто място сред  телевизиите с най-голямо доверие.Това доверие е  постигнато за пет месеца.

Това четвърто място бе при пълна свобода, която е дадена от братя Вълневи. И всякакви измислици за цензура, да си гледат работа. И при най-малкият опит за цензура няма да съм там. Първият опит бе при Хачо Бояджиев, когато се опита да ми сложи намордника. Другото бе в Канал-3, където собствениците  се опитаха и напуснах. При първа проява на цензура в тази телевизия ще си тръгна. Но собственици като братя Вълневи са дали свобода на жуналистиката и сме на четвърто място по доверие, каза още Диков.

https://frognews.bg/novini/sasho-dikov-direktno-liuba-kulezich-shte-bade-predlojen-nov-dogovor.html

Предишна статия

Барети се разбунтуваха срещу своеволията на командира на СОБТ

Следваща статия

ГРАЖДАНСКА СОЛИДАРНОСТ!!!

Други интересни