ГРАЖДАНСКА СОЛИДАРНОСТ!!!

Автор: Няма коментари Сподели:

                                            Георги Георгиев

Журналистката Люба Кулезич бе отстранена от ефир по най-бруталният начин. В държавата на мафията знаем как и защо става това. В държавата на мафията свободните граждани и независимите журналисти имаме само един механизъм за защита и той се нарича ГРАЖДАНСКА СОЛИДАРНОСТ!

Реакция на всеки удар на дебелите, защото така браним не само сабе си, браним и свободата си и правото си да говорим Истината! И ДА! Удара срещу Люба Кулезич е удар не само срещу нея, а и удар срещу свободата на словото, удар срещу всеки един от нас!

 БОЕЦ винаги сме реагирали на всяка репресия на управляеащата ни мафия, независимо срещу кого е била насочена.Защото така трябва. В ефира на предаването на Кулезич стотици хора получиха трибуна да говорят и поставят проблеми по теми, които никъде другаде не можеха да се чуят! Десетки случаи за корупция, както и случаи на репресии на управляващите спрямо неудобните. И затова бе ударена. И много други преди това… И всеки от нас може да бъде следващият.

ПОНЕДЕЛНИК 10.00ч. ПРЕД СГРАДАТА НА BIT – “ТЪРСИМ ЛЮБА”

БОЕЦ ЩЕ БЪДЕМ ТАМ! И ПРИЗОВАВАМЕ СВОБОДНИТЕ И НЕПРИМИРИМИТЕ ДA ДОЙДАТ, ДА ПОКАЖЕМ НА ДЕБЕЛИТЕ, ЧЕ НИ ИМА И НЕ МОГАТ ДА НИ СМАЧКАТ И ЗАТВОРЯТ УСТИТЕ! 

                             Лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев, Фейсбук   

   https://frognews.bg/novini/boets-zastavat-pred-biaiti-tarsi-liuba.html

Предишна статия

На Люба Кулезич ще бъде предложен нов договор в BiT

Следваща статия

„Честно казано“ на Люба Кулезич бе неочаквано свалено от ефир

Други интересни