Така си мисля и Бог ми е свидетел, че в мен няма грам отчаяние…

Автор: Няма коментари Сподели:

                                             Nikolai Markov

Президентът на Китай обяви началото на нова ера!? Сигурно има нещо много конкретно предвид, което не може да бъде изречено публично. 

От тази трибуна не се говори “на ишлеме”, като правят нашите политически скопци. За подобен, все още неясен, процес подсказа и американската администрация по отношение на достиженията за овладяване на открития космос. Достижения на човечеството, напълно непознати за самото съвременно човечество!?

Космическа епоха на прага на епохални събития предстоящи в целия свят! Задънената улица на псевдополитически проекти, ще бъде отворена в непознати за човека посоки! Вероятно.

Това, което ме притеснява малко е, че едва ли земята има нужда от толкова много хора в условията на свръх нови технологии. По-вероятно е да няма!

На прага сме на световна война! Всички признаци водят към освобождаване на земята от човешки излишъци. Циничен, но спешен процес на спасяване на човечеството от грешни минали избори. 

Процес, който започна в големи мащаби близо до нас и вероятно никой няма интерес да спира. Така си мисля и Бог ми е свидетел, че в мен няма грам отчаяние…

https://www.facebook.com/nikolai.markov.566

Предишна статия

За какво ровят дансаджии съдия Гетов? И по чий услужлив сигнал?

Следваща статия

КОЙ ПОДМЕНИ КАРТАТА В ТАХОГРАФА НА ОБЪРНАТИЯ АВТОБУС?

Други интересни