КОЙ ПОДМЕНИ КАРТАТА В ТАХОГРАФА НА ОБЪРНАТИЯ АВТОБУС?

Автор: Няма коментари Сподели:

Надявам се, че следите развитието на случая с обърналия се автобус!? Интересен е, не по-малко от тиражираната „политическата невинност“ на доктора професор генерал Петров. Защо?

Именно защото зад фирмата собственик на автобуса стои депутат от ОПГ ГЕРБ, както и цялото ръководстнво на транспортното министерство представляватно от мулти-министър. Защо е „мулти“ се досетете сами. Не е маловажен факт и не изключение за тази политическа ОПГ!

И така, картата в тахографа се подмени „в движение“ при това докато автобуса е нагоре с колелата. Кой я подмени? Кой може да го направи, преодолявайки полиция и прокуратура? Този отговор няма да получите, но без тази карта в съда, никой не може да докаже нищо и всичко остава в хипотеза. За хипотези присъди не съществуват! 

Вторият пункт е укрития шофьор. Няма го. Изчезна като игла в купа сено, за да не говори. Контролирано изчезване след което ще последва контролирано появяване, в най-лошия вариант самоубийство.

Казано накратко виновни са евентуално умрелите и пострадалите граждани! Други виновни няма, защото вината им не може, няма и не трябва да се доказва!!! Депутат е човека, душа дава за статуквото на политическата мафия.

За нас остава въпроса искаме ли да живеем в държавата на СИК? Лично мен не ме интересува кой евроатлантически партньор ще я признава за демократична. Важното в случая е какво мисля и какво знам аз за собствената си родина! 

А то е, че ни управлява мафия и с нея трябва да се разправим сами. Не и без жертви от двете страни! Друга справедливост няма да има, нито надежда гарантирана отвън…

НИКОЛАЙ МАРКОВ                                                Николай Марков        http://afera.bg

Предишна статия

Така си мисля и Бог ми е свидетел, че в мен няма грам отчаяние…

Следваща статия

ХЕЛОУИН ПАК НАДВИ БУДИТЕЛИТЕ

Други интересни