ЦИРКАДЖИИ ПЛАСИРАТ НАЛУДНИЧАВИ ЛЪЖИ – СЦЕНАРИИ ЗА ВАРНА

Автор: Няма коментари Сподели:

Месеци наред налудничаво и натрапчиво варненско сайтче, паралелно комплиментирано от Я. Станев и Б. Гуцанов, пласира лъжовни сценарии за властта във Варна.

Има един термин в психопатията, който се нарича – фиксация. Та, варненското сайтче, до премала се е фиксирало във фигурата на Ицо Ламята.

Мине не мине ден и бам! – Ицо Ламята се среща с Бойко Борисов, Ицо Ламята изпълнява поръчка на Бойко Борисов, Ицо Ламята търчи през седмица в Банкя при Бойко Борисов… Истинско забавление за пациентите на психиатрията, ако някой им посочи като „групова терапия“ да разпускат фиксацията, примесена с халюцинации, с четене на въпросното сайтче.

А няма по-голямо наслаждение да четеш как Ицо Ламята е на среща с Бойко Борисов, пък ти да си пиеш кафето не с друг, а с Ицо Ламята и да си говорите за вселенските пътища. През това време, комлиментираното сайтче гърми:

Ицо Ламята изпълнява поръчка на Бойко Борисов! Аверите от СИК разритват старите играчи във Варна с операция „Рокада“.

Ицо Ламята и Бойко Борисов вече са решили – налагат Стоян Пасев за кмет на Варна. Техни емисари привличат от месеци основни фигури от едрия бизнес за подкрепа на Стоян Пасев.

Операция „Рокада“ не е безобидно властово упражнение. Целта на смяната на кмета на Варна Иван Портних със Стоян Пасев след изборите е да бъдат РАЗРИТАНИ СТАРИТЕ ИГРАЧИ, НАЛАЗИЛИ И ОПОСКАЛИ ГРАДА.

Рокадата в Групата на „Тъстовете“ никак не е условна и формална. Красимир Маринов, тъст на Иван Портних, досега беше бос. Отива си. На негово място застава Ицо Ламята, негов приятел и партньор, но ПО-ГОЛЯМ АВЕР НА БОЙКО БОРИСОВ.

Бойко Борисов е уговорил новата схема с Ицо Ламята. Иван Портних става евродепутат, а Стоян Пасев, сакъ дост на Ламята, ще бъде кандидат-кмет на ГЕРБ-Варна. И ще стане кмет – не без помощта на някои играчи в БСП.

Ицо Ламята ще го ИГРАЕ ЧИСТАЧ, за да удържи властта ГЕРБ във Варна. Борисов е наясно, че ТИМ и Дидо Дънката могат да изкарат кандидат, който да размаже уж окопалия се „Ванко“ заради лапачите край него. И взема мерки за икономическите групи.

Въх, въх, мале ле, и страховитата „завера“!

И кои ли ще са тези „някои играчи“ от БСП, дето с тяхната помощ щял да стане кмет на Варна Стоян Пасев? Как щял, бе, какви ги пишем, ами той вече си е кмет на Варна, според лудналата категоричност на писача, нищо, че местните избори са след година време?! Да не би тия „някои играчи“ да са Б. Гуцанов, дето комплиментира въпросното варненско сайтче? Щото никой в града не помни точно пък Б. Гуцанов да си е развалил дослука през всичките години на „опозиция“ във Варна с другия комплиментиращ сайтчето – Я. Станев?!

„Световна конспирация“, ум да ти зайде, и такава „световна конспирация“, че на сайтчето не му стига да я напише един път. Няма лабаво. Всички ние сме кретени, понеже не вдяваме как му се дава от Горе на това комплиментирано сайтче от Я. Станев и Б. Гуцанов тази вюпиюща конспирация откъм Варна, и понеже сме кретени, и не вдяваме, ден през ден се пише едно и също – докато го преглътнем най-накрая тоя Ицо Ламята.

Изобщо нямаше да се занимавам с подобни дърварски тъпоумни „интриги“, ако границата не бе премината с пласиране на откровени лъжи.

Само лице, което никога в живота си не е дори разговаряло и изобщо не се познава с Ицо Ламята, може да пише подобни абсолютни лъжи от типа, че Ицо през семица едва ли не клечи пред дома на Борисов в Банкя. И че изпълнява поръчка на Бойко Борисов да станел новия „бос“ на Варна.

И понеже, за разлика от писача от комплиментираното сайтче, познавам Ицо Ламята от 25 години и в битността му, свързана с процеси, за които се пласират глупотевини от сайтчето, за които същото сайтче хабер няма, и понеже поназнайвам и сегашната му битност, съм длъжна да река, че по-големи кретении и лудости за Ицо Ламята не бях чела.

Да пишеш, че Борисов поръчал на Ицо Ламята нещо си, да пишеш, че Ицо Ламята се срещал с Борисов, докато Борисов беше на „Евксиноград“, да пишеш, че Ицо Ламята сменял Красимир Маринов като „бос“, и че Ицо Ламята щял да прави следващия кмет на Варна, означава само едно – че лъжеш, и то нагло лъжеш, защото просто не познаваш Ицо Ламята и си на светлинни години от реалността и истината, свързана с него.

Това, че Красимир Маринов и Ицо Ламята са съдружници в бизнес, изобщо не означава, че Ицо Ламята се занимава с политика. А това, че някога  двамата с Борисов са били в СИК, пък изобщо не означава, че единият е бил … мъж, а не „портиер“. Нали се сещате кой от двамата не е бил мъж. Не във физически смисъл, разбира се.

Пълно объркване цари и в описваното откъм бизнеса, който е набутан в „световната конспирация“ на варненското сайтче, комплиментирано от Я. Станев и Б. Гуцанов:

Групата на Вичо“ е под лупа – Бойко Борисов, който разтвори КЕСИЯТА ЗА ВАРНА, е поставил ултиматум, научаваме, от наши хора в най-близкото му обкръжение: „Или свършвате работата, или поръчките отиват за АПИ“!

 Става дума за „пътищарите“ – уж големите „победители“ във Вълчи дол за ГЕРБ, където всъщност ДПС ПОДАРИ ПОБЕДАТА ОТ ИМЕТО НА АХМЕД НА БОЙКО. Сали Табаков, Ерджан Ебатин, Мерткан Ибрямов и Ердинч Боксера си свършиха перфектно работата, направо образцово – прибавиха 750 гласа!

„Пътищарите“ с пачките – Велико Желев-“Вичо“, близък до Делян Пеевски, Пламен Стилиянов (най-вече) и Ангел Дерменджиев (по-малко заради връзки със СИК и FTA…) са аут – не те ще определят следващия кмет на Варна, а ВАРНЕНЦИ, мотивирани от „ламите“.

Бойко Борисов е разпоредил на Цветан Цветанов да задвижи машината на ГЕРБ да бачка за Стоян Пасев – и „никакви фалшиви“ новини по сайтовете! И никакви „кожи по стените“ на старите лапачи – само ще ги извадят от джобове.

Операция „Рокада“ превръща Ицо Ламята от „контрольор“ от името на Бойко Борисов в бигбос. Старите играчи, опоскали Варна, знаят защо! ГЕРБ пробва да удържи властта чрез смяна на ролите. Ицо Ламята сменя Краси Маринов.

ДПС подарило победата на ГЕРБ във Вълчи дол „от името на Ахмед на Бойко“, ти да видиш. ДПС си взе всичко във Вълчи дол и без да подарява, а още ПРЕДИ изборите. А това, че и ДПС, освен всички останали, не понасят БСП – Б. Гуцанов, е друга тема. Освен това уж Вичо бил на Пеевски, а пък „Ахмед“ бил „подарил изборите във Вълчи дол“ на Борисов. Портних бил аут, „сменен“ бил от Стоян Пасев, а  пък на практика ДПС /“Ахмед“/ играха за … Портних… И уж Вичо нямал да определя следващия кмет на Варна, а „варненци, мотивирани от „ламите“, пък Вичо изобщо не се е разделял нито с Борисов, нито с Пеевски. Да не говорим пък, че на Портних му „тръгнаха картите“ и му вървят и покрай „Ахмед“, както фамилиарно нарича Доган варненското сайтче, комлиментирано и от лицето Я. Станев, позорно изгонен от същия „Ахмед“ от ДПС…

От целия турлю гювеч, наречен „операция „Рокада“, няма никакъв елементарен логичен смисъл. Борисов сменял Портних със Стоян Пасев. И, е? Кому са нужни тези месечни пласменти от психиатричен тип на „конспирации“, в които очевадно се произвеждат фалшиви новини, които УЖ Цветанов щял да „бори“, и които натрапчиво извеждат на преден план Ицо Ламята?

Да не би пък на някой да не му стигат кинтите, че не смее директно да си поиска от Ицо? Или Я. Станев, или и Б. Гуцанов, разкрачени така, че ще им се разчекнат слабините, се чудят като къде точно, навирайки се, да си спасят задниците?!

Лошо няма да се връткаш около Пеевски, ама още по-лошо е, когато чак след Байряма схванеш кой точно се завръща във Варна… И този кой не е онзи КОЙ.

Ако Бойко Борисов иска да „смени“ като кандидатура Портних със Стоян Пасев, няма нужда нито от нов „бос“, нито от Ицо Ламята, нито от Красимир Маринов.

Всичко останало е психо – „трилър“, очевадно изсмукан от пръстите, за да обслужи потъващите гемии на менторите на въпросното варненско сайтче.

И много здраве от Ицо Ламята. Когато е бил „бос“, сте ходили под масата. Днес, когато изумително някои като него еволюират по пътищата на посветените, такива като вас, дълбаят дъното на тъмата и лъжата.

Веселина Томова              http://afera.bg

Предишна статия

България била изключително социална държава…

Следваща статия

ЕДНА ФРАЗА НА ЛУКАНОВ…

Други интересни