ЦВЕТАНОВ БУТА ПЛЕВНЕЛИЕВ ЗА ПРЕМИЕР. БОРИСОВ – /ЕВЕНТУАЛНО/ ПРЕЗИДЕНТ, ИЛИ „ПОЧЕТЕН ПРЕДСЕДАТЕЛ“

Автор: Няма коментари Сподели:

Дежурният „информатор“ по писане на „рапорти“ към чужда спец. централа, находяща се в USA, лицето с особената форма на главата – Цветан Цветанов, е във вихъра си по отиграване на поръчана СХЕМА, която е зададена от американците.

Ситуацията вече активира „умни и красиви“, „прокопиевци“ и всякакви „десни“ – накачени на хранилката Фондация „Америка за България“. Моторът зад кулисите на Схемата е лицето Цветан Цветанов.

Борисов трябва да бъде изтикан от управленската сцена – а за бъдещ премиер отсега е спряган по поръка на американските ментори на Цветанов – Росен Плевнелиев.

Борисов трябва да бъде „утешен“ евентуално с ролята на бъдещ президент, а в краен случай – да му бъде отредена ролята на „почетен председател на ГЕРБ“. Иначе казано – мачлета в пенсия.

За целта са впрегнати всички ресурси и кинти, свързани и с „умни и красиви“, „протестъри“, „прокопиевци“ и всякакви накачулени на кинтите на Фондация „Америка за България“.

Медийно са активирани лица като Иван Костов, който ни в клин, ни в ръкав се пръкна в интервю с журналистка, купена с кинти от Фондация „Америка за България“.

Седмица по-рано Росен Плевнелиев пък е „реанимиран“ медийно с интервю в „24 часа“.

В същото време патриотинът Валери Симеонов, който от месеци наред във всяка своя тв изява натрапчиво непрекъснато споменава с благоволение и уважение не друг, а именно Цветан Цветанов, продължава да не пропуска да го спомене, където  седне и стане.

Самият Цветан Цветанов дефилира от тв студио та дотам – да кацне в biTV, където Сашо Диков само дето не му обърса задника, че и с поклон. Същото направи преди това с авера на Цветанов – Валери Симеонов. Иначе телевизията, която минава за „протестърска“ и под егидата на Цветан Василев.

Междувременно лицето Цветан Цветанов е впрегнало специалните служби и всички ресурси /хакерски, тролски/  срещу заплащане, за да бъде овладяно пространството на Фейсбук, което досега минаваше за „свободно“, като се блокират МАСОВО всички, които по списък са обявени за „неправилни“ и „неудобни“ за властта и щенията му. Така на практика Фейсбук изпълнява мерзките ЦЕНЗУРНИ прийоми на една от най – мракобесните фигури в „демократичната“ история на България.

Afera.bg                http://afera.bg

Предишна статия

КРЪГЛА МАСА НА КРЪГЛИ НАТОВЦИ ПРЕЛИВА ОТ ПУСТО В ПРАЗНО ЗА ЕВРОПЕЙСКАТА ОТБРАНА

Следваща статия

ЕТО ОТ КЪДЕ ЗАПОЧНА ВСИЧКО

Други интересни