Свобода на словото ли? В България?

Автор: Няма коментари Сподели:

След като профила ми бе блокиран за 3 дни във Фейсбук, виж тук:

БЛОКИРАНА“ В „КОНЦЛАГЕРА“, ЗАРАДИ ИСТИНАТА. ТУК СЪМ, БРЕ, БОКО & ШИШИ! ДЕКА ВИ Е „ВЪНШНОТО“, НЕ СЕ ТУТКАЙТЕ, ЧЕ ВИ ИЗПРЕВАРИХ!

САМО ден след като профила ми бе освободен, днес той отново бе блокиран. Този път за 7 дни!!!

Отново БЕЗ НИКАКВО ОБЯСНЕНИЕ, БЕЗ НИКАКЪВ ОТГОВОР НА АПЕЛА МИ ИЗПРАТЕН ДО КАКВОТО И ТАМ ДА СЕ НАРИЧА „ЦЕНТЪР“ НА ФЕЙСБУК, че нямам нито един пост „нарушаващ политиките на Фейсбук“, а съм споделяла единствено линкове на публикации от сайта ми АФЕРА, в качеството ми на журналист, негов собственик и главен редактор!

ПОРЕДНОТО МИ БЛОКИРАНЕ ЗА 7 ДНИ ДОЙДЕ МОМЕНТАЛНО СЛЕД ПУБЛИКУВАНЕ НА СЛЕДНИТЕ ПУБЛИКАЦИИ:

СКАНДАЛЕН ДОКЛАД! ШЕФ В НАП ПРЕДЛАГА ДА ПОГНАТ СЪДИИ И АДВОКАТИ! СЪДЪТ УРОНВАЛ ПРЕСТИЖА НА НАП, КАТО ОТМЕНЯЛ НЕЗАКОНОСЪОБРАЗНИТЕ ИМ АКТОВЕ

ДАНЪЧНАТА ПЕНКА – ТОВА Е ЛОСТ ЗА ВЛИЯНИЕ, КОЙТО Е ПРИВАТИЗИРАН И МОРАЛНО ОБЕЗПЕЧЕН ОТ ЦВЕТАНОВ. В ДЪРЖАВАТА НА ПЕНКИТЕ, ВСИЧКО Е ЛИЧНО И СЕ РАШАВА С АДМИНИСТРАТИВНО, ИЛИ ЛИЧНО ОТМЪЩЕНИЕ

СКАНДАЛ!КАТО СЛУЖИТЕЛ НА ДАТО, БЯХ ЗАСТАВЕН ДА ПРАВЯ РЕМОНТИ НА ТЪСТА И СЪПРУГАТА НА ШЕФА НА ДАТО ЦВЕТАН КИТОВ! ИЗДЕВАТЕЛСТВАТ НАД МЕН! ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ ДА СПРАТ ДА СЕ СТРАХУВАТ И ДА СЕ ИЗПРАВЯТ СРЕЩУ СВОЕВОЛИЯТА В ДЪРЖАВАТА!

Моят случай НЕ Е ИЗОЛИРАН! МАСОВО ВЪВ ФЕЙСБУК СА БЛОКИРАНИ ПРОФИЛИ НА ОЧЕВАДНИ КРИТИЦИ НА УПРАВЛЕНИЕТО НА МАФИЯТА НА БОРИСОВ & ЦВЕТАНОВ & ПЕЕВСКИ & ЦАЦАРОВ!

ЛИЦЕТО С ОСОБЕНАТА ФОРМА НА ГЛАВАТА ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ Е ВЪВ ВИХЪРА СИ ЧРЕЗ ПЛАТЕНИ ИЗМЕКЯРИ, КОИТО ДОКАДВАТ ПРОФИЛИТЕ НА ВСИЧКИ „НЕПРАВИЛНИ“ И „НЕУДОБНИ“.

А Фейсбук /ръководство/ дори не си правят труда да проверят, че това е ИЗДЕВАТЕЛСТВО НАД СВОБОДАТА НА СЛОВОТО И НЯМА НИКАКВИ НАРУШЕНИЯ НА КАКВИТО И ДА Е ИЗМИСЛЕНИ ТЕХНИ „ПОЛИТИКИ“.

ДАНС И СЛУЖБИТЕ ОВЛАДЯВАТ ФБ ПРОСТРАНСТВОТО И ТОВА Е ТОТАЛНА ДИКТАТУРА!

Свобода на словото ли? В България?

Гръмнете се!

Управлява ви НА ВСИЧКИ НИВА МАФИЯ! МАФИЯ!!!

Апропо, от вчера съм поискала и отправила искане към главния прокурор Сотир Цацаров да осъществя с него интервю НА ЖИВО – ОЧИ В ОЧИ!!!, тъй като съм в София. Нали се сещате, че отговор нямам?

Защото ОНИ ЗНАЯТ КАКВО ЩЕ ГИ ПИТАМ И КАК ЩЕ ГИ РАЗКОСТЯ С ВЪПРОСИ!

                         Веселина Томова                          http://afera.bg

Предишна статия

ЕТО ОТ КЪДЕ ЗАПОЧНА ВСИЧКО

Следваща статия

ДА СЪХРАНИМ ДОСТОЙНСТВОТО СИ, ИНАЧЕ СИ ОВЦА В СТАДОТО…

Други интересни