ГЕРБ набута счетоводител от градина да управлява АЕЦ „Козлодуй”

Автор: Няма коментари Сподели:

Татяна Дончева

Властта в третия си мандат подхожда хъшлашки. Предявяват все по-нагли претенции. Това заяви в предаването „Събуди се” лидерът на „Движение 21” Татяна Дончева.

Антон Тодоров няма биография на писател. Някой му е поръчал книгите. Не знам защо ГЕРБ използва Антон Тодоров за лице. Някой е казал, че старите лица са изтъркани. ГЕРБ се връща към ранното СДС и БСП, когато да се нападат опоненти се е смятало за върха на политиката. 

Тези хора имат характерната за ранното БКП абсолютна непоносимост към всеки, който им се пречка в краката. Президентът им пречи. ГЕРБ искат да го натикат в ъгъла.

 И в предишния мандат на ГЕРБ има „Кумгейт”. Хубавото е, че вече има чуваемост. Няма министър, който да не е странен. Те нямат нужната квалификация. Държавата се управлява от калинки.

 ГЕРБ владее енергетиката. Набутаха един счетоводител от детска градина да управлява АЕЦ „Козлодуй”, набутани са дансаджии да управляват централи.

 Дончева коментира и случващото се в “Емко” и “Дунарит”: 

“Министър Караниколов нареди на „Кинтекс” да развали договорите с „Емко”. Опита се да накара Емилиян Гербев да си плати няколко милиона ДДС. Искат да откраднат за частни нужда „Дунарит”.

https://frognews.bg/novini/doncheva-gerb-vladee-energetikata-nabuta-schetovoditel-gradina-upravliava-aets-kozlodui.html

Предишна статия

Защото утре ще е ужасяващо късно…

Следваща статия

Непримирими граждани и ”Боец” на протест срещу Цацаров

Други интересни