Непримирими граждани и ”Боец” на протест срещу Цацаров

Автор: Няма коментари Сподели:

Сотир ЦацаровИзточник: БГНЕС

Демокрацията има един инструмент, който може да се справи с мафията и корупцията и това е съдебната система. Блокирана чрез корпулентната, недосегаема и всемогъща фигура на главния прокурор Сотир Цацаров (той си го избра) – пазител и слуга на мафията. Това написа във Фейсбук Георги Георгиев от сдружение ”Боец”.

РЕШЕНИЕТО – ОТСТРАНЯВАНЕ НА ЦАЦАРОВ!

Защото:

1. За пет години начело на прокуратурата НЯМА НИТО ЕДНО ВНЕСЕНО ОБВИНЕНИЕ ЗА КОРУПЦИЯ ПО ВИСОКИТЕ ЕТАЖИ НА ВЛАСТТА.

2. Заради своите зависимости превърна прокуратурата в инструмент и бухалка на мафията.

3. Блокира цялата съдебна система и я постави в подчинение на мафията, чрез своето зловредно влияние и роля във ВСС.

4. Тотално компрометира и срина доверието в прокуратурата и съдебната система като цяло.

5. Заради действията и бездействията на Цацаров и подчинената му институция, България е на първо място по КОРУПЦИЯ в Европа.

6. Защото блокира всеки опит за реална съдебна реформа.

7. Защото в прокуратурата с години отлежават „на трупчета” сигнали за корупция и източване на акциз и ДДС за над един милиард лева.

8. Чрез зрелищното нахлуване в КТБ, превърна прокуратурата в съучастник и главна действаща сила, отговорна за фалита на КТБ.

9. Защото ЦУМ-гейт е олицетвирение на начина, по който се управлява държавата, институциите и съдебната система.

10. Защото ни писна да живеем в кочина.

Стъпка към осъществяването на целта е протестът на “Боец” и група непримирими граждани, който ще се проведе на 09.10.2017 г., понеделник от 9.00 часа пред Съдебната палата в София.

“ЗНАЕМ, КАКВО ПРАВИМ, ЗНАЕМ, КАКВО ИСКАМЕ И СМЕ ГОТОВИ ДА ГО ОТСТОЯВАМЕ. ТОВА Е САМО ПЪРВАТА СТЪПКА. ЗНАЕМ, КАК ДА ПРОДЪЛЖИМ, ЗА ДА СТИГНЕМ ДО КРАЯ – РЕАЛНО РАБОТЕЩА СЪДЕБНА СИСТЕМА И РЕАЛНА БОРБА С КОРУПЦИЯТА И МАФИЯТА. Да заживеем в нормална държава, в която има Свобода и Справедливост и Истината се говори без страх”, зоват Георги Георгиев от “Боец” и група смели и непримирими граждани.

Георги Георгиев отправи специален апел към журналистите:

ДАМИ И ГОСПОДА ЖУРНАЛИСТИ И ХОРА НА СЛОВОТО, МЯСТОТО ВИ В ПОНЕДЕЛНИК В 9.00Ч. Е ПРЕД СЪДЕБНАТА ПАЛАТА!

СЛУЧИЛОТО СЕ ВЧЕРА е още един аргумент в подкрепа на действията ни! Наглата агресия и заплахи срещу журналисти от страна на членове на управляващата ни мафиотска шайка е брутално потъпкване на Свободата на словото! Самозабравянето им е следствие на тяхната безнаказаност и недосегаемост! Дължащи се на контрола, който имат върху съдебната система, превърната в щит и бухалка на мафията! На върха на съдебната система е поставена прокуратурата. На върха на прокуратурата е поставен Той – Сотир Цацаров! Разбиването на диктатурата на мафията започва от тук – отпушване на съдебната система. Отстраняването на Цацаров е първата стъпка в тази битка. И ще продължим. За да можем в европейска България да говорим Истината на глас без страх!

Това е обща битка на гражданите срещу корупцията и мафията и За свобода, справедливост и демокрация!

https://frognews.bg/novini/neprimirimi-grajdani-boets-protest-sreshtu-tsatsarov.html

Предишна статия

ГЕРБ набута счетоводител от градина да управлява АЕЦ „Козлодуй”

Следваща статия

Пътищата у нас са по-лоши от Танзания, Алжир и Мали

Други интересни