Николай Марков – по света и у нас днес…

Автор: Няма коментари Сподели:

                                                                                    Nikolai Markov

                                              Другарю Борисов,

  Отвличането на хора отдавна се квалифицира като ТЕРОРИЗЪМ! В тази наша държава има закони, освен тези на групировката СИК, но ти нямаш мозък да го разбереш и рано или късно ще платиш политическа или друга цена. За да не бъда голословен ще ти подскажа каква е практиката в правовите държави при отвличане на хора, за да разбереш как държавата разговаря без думи със своите граждани!

  Има отвлечен човек. Започва комуникация. Службите правят каквото трябва и както трябва. Групите за отвличане, логистика и друга поддръжка се разстрелват на място от специални сили. Заложниците се освобождават. Следва светквичен арест на поръчителите и изправянето им пред съд!!!

  Ако не се спази този ред с всички логични рискове означава, че държавата ни няма собствена имунна система, а ползва тази на престъпниците и техните практики. По-наблюдателните граждани и някои външни разузнавателни централи биха имали основания да достигнат до извода, че лично премиера ръководи и този вид бизнес, който както вече казах е чиста проба тероризъм спонсориран от държавата…

  Управление

                                                                                   Nikolai Markov

  От ексклузивното интервю на Тони Златков, баща на отвлеченото и върнато момче, разбрах няколко неща.

  Няма никакъв смисъл да се говори с този човек. Той знае защо е отвлечен синът му и срещу какви действия от негова страна ще му гарантира живота. Никога не би коментирал фактите, защото от изкарването им в публичната среда никой от двете страни няма полза.

  Няма регистриран случай на отвличане, в нито една държава по света, където лично премиера вика жертвите в дома си и сам сформира на същото място “трети щаб!?”. Изводите, които прави Златков от факта, че е бил “поканен” на разговор за съчувствие са меко казано неадекватни или манипулативни,

  Решението да се плати откупа е стимул и прецедент в действията на държавата за защита на своите граждани. Това действие показва симптом, който утвърждава правила, при които “ако не платиш – умираш”, подпечатани лично с подписа на премиера Борисов. Гаранцията, че ще си жив след отвличане на практика се дава със същия подпис!

  Бизнесът с луксозни возила не е точно бизнес. Няма да навлизам в подробности, но не чух никакъв коментар по темата.

  Тони Златков се е съгласил с практиката да му бъде осъществявана “пост-травматична профилактика” чрез поставяне на лична охрана. Пито-платено, но индиректният контрол, на когото трябва, остава за гарантиране на двете страни.

                                                                                             Управлява ви мафия!

  Управление

                                                                                    Nikolai Markov

  В момента тече годишната реч на председателя на ЕК Жан-Клод Юнкер! Слушам внимателно.

  Преди четвърт век гледахме с респект и страх към политбюро на СССР. Леонид Брежнев целуваше уста в уста всеки държавен ръководител на държавите от съветския лагер. Как изглеждаха тези целувки за лагерниците, живеещи в лагера няма да коментирам, защото очите на страха са твърде големи и слепи.

  Днес твърдият враг на алкохола Юнкер ни зове да си “изчистим европейската къщичка”. Пляска му се на всяко изречение като в политбюро на КПСС! Ползва обществено приемливи формули, вместо да налапа езика на своя приятел Бойко като акт на европейска целувка и по стандарта на Брежнев и бай ви Тошо, да ни покажат единство и целеустременост!?

  Извинявайте, но както преди така и днес ме е гнус от политическите екскременти. Тези крадливи и гнусни плазмодии, които в комунизъм или демокрация имат едно и също поведение и цели, не се променят. 

  Затова светът гори от техните войни, грабежи на държави и опустошаване на цели континенти под прикритието на идеологическа анестезия. Свирепи вълци в овчи кожи, които се хранят само с мърша.

  Нямам думи, с които да ви опиша какво изживявам, когато слушам тези отрепки. Подлеци, лицемери и престъпници, които говорят за световен мир, демокрация и хуманност. А да обичаш човека се оказа не толкова лесна работа! Най-малко възможна за политически гепачи с няколко напълно легитимни лица…

  https://www.facebook.com/nikolai.markov.566?fref=ts

Предишна статия

Хора, един ден това може да сполети и България

Следваща статия

“Мислех дали палежът на къщата ни е свързан с отвличането”…

Други интересни