Зорница Иларионова и Атанас Кръстев – носители на красота сред руините!

Автор: Няма коментари Сподели:

Зорница Иларионова и Атанас Кръстев – носители на красота сред руините!

Хендел „Пасакалия“ като символ на възраждането, разкрива красотата, надзъртаща през пукнатините на този свят в новия видеоклип на брилятните музиканти. 

Цигуларката Зорница Иларионова, която наскоро грабна GrandPrix на Международният конкурс за млади изпълнители „Охрид, те сакам“ и талантливият виолончелист Атанас Кръстев в удивителна комбинация от красота и виртуозност, любов и вдъхновение, разруха и мизерия ни напомнят –– всички радости и всички скърби, всичко е тленно. Красотата вехне, младостта си отива, след дъжда идва слънце, след слънцето – облаци… Единственото нещо, което не може никога и никак да бъде победено, което до последно ще живее дори сред руините на този свят, е изкуството и любовта.  

Изкуството – последната утеха на хората в беда. И за да повдигнат духа на обществото, да им вдъхнат надежда, че нещата отново ще бъдат добре талантливите музиканти не спират да работят и пускат Коледен подарък към почитателите на класическата музика. Премиерно вече може да се види най-новия им музикален видеоклип по музика на немският бароков майстор Георг Фридрих Хендел „Пасакалия“ и впечатляват с високото ниво на виртуозност.

Видеото е налично в 4K Full HD качество в YouTube: https://www.youtube.com/watch?

Спират се именно на това произведение, когато се ражда идеята да снимат и съвместен видео клип. Монтажът и постпродукцията е на Стойчо Стоянов и XS Artists Music School,  оператор на красивата лента е Михаил Янакиев, аудио запис и мастеринг Павел Стефанов, артистичен мениджър е Маргарита Тошева, гримът е поверен на Диана Колева, а модна къща “Bridal Fashion” превръщат младата и талантлива цигуларка в една съвременна принцеса. Продукцията е финансирана от  Министерство на културата – Национален фонд “Култура”.

Ще се радвам да отразите новината за новата им продукция. На разположение съм, ако имате  желание да направите интервю със Зорница Иларионова и Атанас Кръстев. Сърдечни поздрави,

                                                       Margarita Tosheva

          Artist and Event Management/ Concert and show production/Artist Booking

                                              Mobile personal:+359 878 28 99 89

                                                            https://www.youtube.com/watch?v=pBlTI76mdLo&feature=emb_logo

Предишна статия

“Нашите мисли са създадени преди хиляди години.”

Следваща статия

Проф. Иво Христов във Вечерното шоу на Слави… „Не се страхувай“ с Васил Василев

Други интересни