ДВЕ СНИМКИ, ДВЕ КАРТИНКИ

Автор: Няма коментари Сподели:

Това е тротоар в курортния ни град Хисаря. С решение на общината се сменят тръбите за водоснабдяване на ул. „Генерал Гурко”. 

Дойдоха машините на фирма Н и Н ТРАНСПОРТ ЛОГИСТИКА АД – Ягодово, смениха тръбата и си тръгнаха. Тогава гражданин, живеещ на ул. „Васил Левски” се обади в общината, за да каже какви поразии са направени след работата на фирмата. От там вземат мерки и нареждат изпочупения тротоар да бъде оправен. 

Погледнете снимката! Граждани твърдят, че след като е ремонтиран, е зарит с пясък. Като започнаха дъждовете, пясъкът се изми и остана ето това, което виждате. А сега пребройте има ли една цяла плоча! Пребройте и колко вида парчета от различни плочи са използвани, за да се направи тротоара! Забележете и колко различни са размерите на сложените парчета! От колко ли места са събирани? 

 Да, но ако сега минете по ул. “Васил Левски”, няма да видите тази картина. Това, което е на снимката, вече го няма. В събота – 22 април 2017 година пристигна майстор и започна работа. Плочка по плочка бяха сложени нови, направена замазка и работата свършена.

 Погледнете сега как изглежда новия тротоар! Ето така трябва да се работи. Иначе гражданите са доволни от асфалтираната ул. „Гурко”. Асфалтирането е направено от същата фирма, която смени тръбите – Н и Н ТРАНСПОРТ ЛОГИСТИКА АД – Ягодово. Image titleImage title

                                                                                            Тракийски Cвят

Предишна статия

Свободата на словото и медиите в тази страна…

Следваща статия

Кои сме ние?

Други интересни