Свободата на словото и медиите в тази страна…

Автор: Няма коментари Сподели:

Моделът, който ни налага от години живот в кочина, е на път да се срине. И не заради смели прокурорски разследвания, разкрития за корупция или преяждане с обществени поръчки. Нито заради натиск от Брюксел. Не. Устоите му се разклатиха от медиите, които управлява задкулисно и оножда с педофилска страст ката ден.

Поредният скандал с напускането на Васил Иванов, който обвини Нова телевизия в цензура, можеше да мине като великденско чукане с яйца, ако не беше бруталната намеса на онзи център, който си мисли, че е скрит, но всички знаят за него. Центърът на паралелната власт, която все не може да се въздържи да показва Кой дърпа конците.

Първият сигнал бе даден от Нова тв, която изпрати съобщение до медиите в стилтезиси на партията. В него се казваше, че няма нищо за казване – просто малко шум по трасето. След като това направи лошо впечатление на аудиторията, се намесиха „отговорните фактори” в бТВ да поправят грешката. И понеже Красимир Гергов, Делян Пеевски или и двамата не са много по мисловния процес, решиха да спрат предаването на Слави Трифонов с Васил Иванов. Казвам директно имената, защото те отдавна са известни на широката публика,както е известен и третият човек до тях, който след дни пак ще командва парада. Има предаване – има проблем. Няма предаване – няма проблем. Просто и ясно.

Както сме се убедили, тези творци на нова България, живеят с убеждението, че държавата е кочина, а те са най-великите свинепаси в историята.

 Сега можем да очакваме изливане на канални води от съответните пеевски медии върху Васил Иванов и Слави Трифонов. Единият ще се окаже недисциплиниран полулуд пияница, а другият – нахален шоумен и милионер, който се натиска да става политик.

 Нищо ново – те това могат. Опиянението от власт и откраднати милиони води до самозабрава. Човек се изморява да извършва непрекъснато престъпления и винаги да му се разминава. Започва да се пита: Има ли Бог? Тогава става страшно и почва да чупи огледала…

 Свободата на словото и медиите в тази страна пропадат в бездната отдавна. Над тях властва развратена шайка, която си прехвърля акции и собствености, сякаш са семки и бонбонки. Тази перверзия е абсурд и като всеки абсурд има къс живот. Това, с което свинският модел на Кой се гордее най-много – власт над словото – ще се окаже негов гробар.

 Може да раздавате лопатите…

 Има обаче и други медии – не можеш да купиш и освиниш всичките… Те ще опишат последните дни и смъртта на модела.

   http://frognews.bg/news_133229/Svidnata-rojba-na-svinskiia-model-go-ubiva-grobat-e-gotov

                                                                  Огнян Стефанов

Предишна статия

Водещи в кандидат-президентската надпревара във Франция след първия тур са Еманюел Макрон и Марин Льо Пен

Следваща статия

ДВЕ СНИМКИ, ДВЕ КАРТИНКИ

Други интересни