Леден ужас! Топлофикация – София лъже за пуснато парно…

Автор: Няма коментари Сподели:

Леден ужас! Топлофикация - София лъже за пуснато парно                                                            Това предлагат Топлофикация и общината на хиляди столичани…

Топлофикация – София продължава да се гаври с над 200 000 столичани. Трети ден жители на кварталите „Младост” 1, 1-а, 2, 3 и 4, Студентски град, части от „Дружба”, „Слатина” и др. живеят в условия на ледников период и без топла вода.

В понеделник рано сутринта от предприятието и Столична община съобщиха, че голямата авария е оправена и проблемът е решен. Лъжа! Във вторник, 24 часа след манипулацията, хиляди семейства продължават да мръзнат и да търсят алтернативи за оцеляване. Въпреки многобройните сигнали на граждани, че парно и топла вода няма, от Топлофикация – София продължават да манипулират, че може самите потребители да са виновни, защото са се образували „въздушни възгланици” и не са обезвъздушили системата. Топлофикация била свършила всичко перфектно, но някъде по високите етажи можело да има „колебания”.

Това е гавра! Ако не си платим сметките или ги забавим, Топлофикация – София моментално ни дава на съд. Фирмата е похарчила милиони да обучава юристи как да съдят гражданите. Какви са правата на потерпевшите обаче, когато Топлофикация – София се гаври с тях, лъже и не си изпълнява задълженията? – питат гневни граждани на замръзналите квартали.

 Мълчи и кметът Йорданка Фандъкова. Няма ли някой да поеме отговорността за безобразието!

 В официалния сайт на Топлофикация – София пише: Без топлоподаване за сега остават кварталите „Слатина” и част от ж. к „Дружба”-1 в района на ул. „Искърско шосе“, бул. „Цветан Лазаров“ и бул. „Брюксел“ и блокове №№ 417, 418, 419 в ж.к. „Дружба”-2. Продължава работата за цялостно възстановяване и нормализиране на топлоподаването  „Топлофикация София“ ЕАД поднася извинения на засегнатите клиенти.

Това е абсолютно невярно. Без парно и топла вода са „Младост” всички части, Студентски град и др. райони.

 Запомнете този номер: 0700 111 11. Той е за връзка с Топлофикация – София, а допълнително натискане на 3-ка би трябвало да ви свърже с отговорниците за сигнали за нередности и аварии. В продължение на ден и половина от Фрог нюз се опитваме да се свържем с някой на този телефон – неуспешно. Изслушахме поне няколко концерта и метален глас, който се опитва да ни убеди, колко клиентите са скъпи на Топлофикация. 

 Жертви на Топлофикация – София, търсете съвет от юристи как да бъде съдено дружеството за мракобесното отношение към столичани. Шефовете на фирмата получават огромни заплати благодарение на нас. Раздават си премии – пак с нашите пари. Когато има авария обаче се крият и лъжат. Изпълнителен директор на фирмата, която държи на студено хиляди столичани и ги лъже, че са на топло, е ГЕОРГИ БЕЛОВСКИ. Всички устни и писмени забележки и пожелания отправяйте към този човек. Той е отговорен за хаоса и ледените февруарски дни в домовете ни. Не забравяйте и кметът ЙОРДАНКА ФАНДЪКОВА – първа, когато се режат ленти и невидима, когато има проблеми.

 В “Младост” вече броди упорит слух, че след нередовното извозване на боклука, сега ГЕРБ наказва жителите за избора на кметица извън партията и със спиране на парното и топлата вода. Дано е само слух, защото другото ще е политически геноцид срещу хиляди.

http://frognews.bg/news_128375/Leden-ujas!-Toplofikatsiia—Sofiia-laje-za-pusnato-parno

Предишна статия

Отбелязваме 117 години от смъртта на Капитан Петко Воевода

Следваща статия

Хаос в БДЖ и МВР…

Други интересни