Затворете Павлова и Борисов в тунел „Ечемишка”!

Автор: Няма коментари Сподели:

          Шампиони на лента и ножици…

Жена загина в тунел „Ечемишка“ на т.нар. магистрала „Хемус“. Жената е мъртва заради паднала лампа върху колата, в която пътувала. Шофьорът е в болница. Чудя се: какво още трябва да се случи, колко души да загинат на тъпото асфалтово недомислие, наричано от Борисов и боготворящата го Лиляна Павлова магистрала?!

Във Фрог нюз през последния месец бяха публикувани 11 материала, които предупреждават, че голяма част от „Хемус” е опасна за движение и застрашава живота на пътуващите по нея. Там се извършва геноцид спрямо българите и чужденците, дръзнали да минат по това трасе, с право наричано от някои „маршрутът на смъртта”.

Никаква реакция. Освен пореден водопад от самохвалство какво са свършили ГЕРБ в управлението. Борисов и Павлова пред „Ечемишка” – това е емблемата на тяхното управление. С размазаната кола и жена за фон.

Тези хора така и не трепнаха от недоволството, че дослукът им с мафията и превзелата ги корупция водят единствено до фатален край.

Наглостта им е заразила и агенция „Пътна инфраструктура” (АПИ), откъдето ни облъчва всекидневно с лъжи и манипулации как всичко е наред. Дори когато им показват зейнали дупки, потрошени мантинели и други пътни ужасии, те повтарят една и съща мантра: Лошото време е виновно. 

 

                                                            Пълна лъжа!

 Освен „Ечемишка” още един тунел на „Хемус” е в непонятен ремонт. Непонятен, защото жив работник не се вижда на обекта. Някакви кални ламарини препречват пътя и толкоз. Няма нормална маркировка, нито сигнализация. НЯМА! В тунелите е въпрос на късмет да забележиш къде свършва асфалта, къде са пльоснати ограничители по средата, на които липсват жълтите лампички. Маркировката по цялото безумие, „Хемус” е почти незабележима. Сигнализацията и временните пътни указателни, предупредителни и забранителни знаци изпилват с абсурдността си и най-здравите нерви. Безотговорност, некадърност, липса на всякаква организация, злонамереност и незаинтересованост царят на всеки метър. 

 Пътищата в Източен Тимур и пустинята Гоби в Монголия са по-добри от нашите. Поне има предупреждения какво те очаква.

 Пътна полиция също нехае. Ако се ръководеше от мъже, а не от п…и, опасните участъци щяха да бъдат затворени отдавна и да не се пускат, докато държавата не си изпълни задълженията спрямо данъкоплатците. Така постъпват в Германия, Скандинавия и другаде. Защото хората там са важни. Тук важна е властта и възможността да се краде. Нищо друго. Павлова дори не казва с какво новата висока цена на винетките подобри с нещо гробниците по пътищата.

 Ще ви кажа, какво ще стане след смъртта на жената в тунел „Ечемишка”. Водачът ще бъде обвиен, че е карал с несъобразена скорост. Ако това не мине, прокуратурата услужливо ще открие някой бачкатор, който не е закрепил лампата правилно. Ще се спомене и лошото време, снегът, влагата…

 Борисов и Павлова се готвят за трето участие във властта. Дори си вярват, че им се полага и че няма по-добри от тях. Тръбят навсякъде, че са почтени и отговорни към обществото. Не се връзвайте. И двамата са ортаци с мафиотите от #Кой.

 Ако не вярвате изминете десетина километра по „Хемус”. Достатъчно е, за да разберете какво предсталява цялата държава: хаос, мрак и дебнеща смърт.

http://frognews.bg/news_128238/Zatvorete-Pavlova-i-Borisov-v-tunel-Echemishka! 

Димитър Ников

Предишна статия

БГ политиците саботират антикорупционната институция

Следваща статия

България и Румъния – голямата разлика

Други интересни