В ОБЩИНА ХИСАРЯ РАДЕВ РАЗБИ ЦАЧЕВА

Автор: Няма коментари Сподели:

                      В ОБЩИНА ХИСАРЯ РАДЕВ РАЗБИ ЦАЧЕВА

    Генерал Румен Радев, кандидатът на БСП за президент спечели в община Хисаря на втория тур 4 076 гласа, а г-жа Цецка Цачева –

 2 109 гласа. Това показва, че г-н Радев е спелил почти два пъти над гласовете на г-жа Цачева. 

    Ако сравним резултатите от първи тур на президентските избори и двамата кандидати са увеличили гласовете си.

На първия тур генерал Радев има 2234 гласа, а г-жа Цачева  1 484.

    Безспорно този резултат е последица от факта, че на първия тур имаше 21 кандидати. На трето място в общината бяха от „Обединени патриоти”с 1191 гласа или 17 процента. Ясно е къде са отишли тези гласоподаватели. 10 процента имаше Марешки. Къде са отишли тези гласове, тепърва партиите ще си правят анализите.

    Факт е обаче, че за този резултат в общината вина имат лидерите на партия „ГЕРБ”. Или не са работили достатъчно за спечелване на изборите от г-жа Цачева, или лидерите нямат необходимия авторитет в община Хисаря.

„Местната структура на ГЕРБ днес ме направи комунист” – каза след гласуването общинският съветник от Национален фронт за спасение на България – инж. Ненко Костов.

„ След тази победа на личния ми приятел Румен Радев, с наши народни представители, координатори, достойни членове, аз като лидер на НФСБ обещавам на ГЕРБ – Хисаря, че започвам всичко отново, за да се докаже какво са ми сторили – заяви лидерът на НФСБ – Коста Стаменов.

„Ще си направим добър анализ вътре в партията, ще направим добър анализ на кметовете по страната, на лидерите, ще им потърся много сериозна отговорност”– закани се Бойко Борисов.

 Сигурно ще достигне и до Хисаря. Все пак тук има пет общински съветници на ГЕРБ.

 Подробности  за изборите ще имате възможност да четете в следващата статия.

   Сега най – важното е да приемем победата на БСП и да ги оставим да се нарадват. След това започва трудното. Той ще встъпи в длъжност на 22 януари 2017 година, но ще бъде тежко на Росен Плевнелиев, който ще трябва да връчи мандат на БСП да състави служебно правителство, защото Бойко Борисов каза, че подава оставка.

„ Сега другите да поемат другите две години. Ясна коалиция са си очертали. За референдума – над 3 мил. и поливина го подкрепиха. Аз мисля, че вече свикването на Велико народна събрание е задължително. Явно е, че с политическата класа в този вид и с това управление нещо не е добре.  За трите въпроса от референдума ще участваме, ще гласуваме да влязат в сила и да станат закон – каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. – Дори нещо повече: за субсидиите само ще дадем възможност на олигарсите с черни пари да участват в изборите, а с тези пари от един лев да се отчитат някакви бели сметки. Така, както сега се оказа, че някакви безработни хора са спонсорирали генерал Радев. Нека да знаем в коя партия кой е олигарх и какви пари е дал. Затова ние предлагаме нула лева. Дето един, там и нула„- заяви премиерът.

   И така президенстските избори приключиха с победа на един човек, който е летял 16 хиляди метра над земята и познава границата между живота и смъртта.  Дано долу на земята да успее да различи доброто от злото за България!

                                                                                     Ирина Кирилова

                                                                                                                  Тракийски Свят

http://elvadore.com/0359885143578

Предишна статия

Въпреки блъфовете за Апокалипсис, хората гласуваха за промяна

Следваща статия

Чакат ни тежки времена

Други интересни