Москва побеждава без оръжия в Крим

Автор: Няма коментари Сподели:

Митко Парашкевов е създател на „Самоотбрана с интелект“, бойно изкуство, което позволява да се бориш срещу нападателите си, без да ги докосваш.

Той се е срещнал с явлението да контролираш движенията и поривите у другите през 2006 г. При него отишли хора на високи постове в американския Сенат и му показали материали, на които руски военен повалял на земята американски военни безконтактно. 

Това разказа за „Зодиак“ българският феномен, който до онзи момент не е вярвал, че е роден да бъде истински джедай.

Парашкевов обясни, че бил способен да направи същото като чуждите армии, но решил да направи собствена версия на това свръхестествено изкуство. Тя била много по-щадяща за останалите.

„Аз съм го направил за баба Пенка, например, за да не я нападат. На мен не ми трябва да създавам командоси и армии”, обяснява мотивите си да спасява хората Парашкевов.

Подобни умения за безконтактна атака и самоотбрана са разработени от човек от Бали, който отключвал тези умения у хората, като ги удрял с юмрук в гърдите, за да активира нерв, намиращ се до сърцето. Това задействало вълни от биоимпулси, които създават тези полета и лъчения, въздействащи на другите. При българина нещата са различни – той работи с други органи и системи, които са далеч по-безопасни.

„Руснаците го вкараха в армията. Тези т.нар. зелени човечета (руските военни – б.а.) в Крим показаха за какво става въпрос – как едномилионна държавица като Крим може да бъде завладяна без един изстрел. Войниците до един бяха блокирани и не можели да си изкарат ръцете от джобовете?”, илюстрира с пример феноменът и допълва, че това е бъдещето на войната.

Той успял да развие това познание, защото е способен да получи информация за всичко навсякъде, като радарна система, благодарение на способностите си на хиперсенс и биоскенер. По този начин той намира кое е най-оптималното за него. С минимални усилия е успял да активира у себе си способностите, които по-късно раждат българския патент „самоотбраната с интелект”.

                                Пирамида пази от злото

Последното откритие на Митко Парашкевов е пирамида, поставена върху картичка. Тя създава лъчение, благодарение на интелекта, който притежава, и се свързва с ума на собственика си. Този, който я получи, „се разбира“ с нея от какво да го пази – магии, урочасвания, но и променя към по-добро отношението на хората около него към по-добро, отделя го и го предпазва от негативните събития. Няма изтъркване и не може да се копира, категоричен е нашенецът.

По думите му тези пирамиди също помагат и при лечение – изчиства органи и системи.

                                   Чудеса и в музиката

Като лечител Митко Парашкевов помага и на оперната прима Роза Михайлова, която благодарение на неговата намеса печели конкурс в Хановер след операция на гласните струни. Преди около 20 години с негова помощ, когато бил гост на певицата, станало ясно, че той може много да помага на надарени хора.

„В началото наблягах повече на настройката на гласните струни и на промяната на формата на устната кухина, за да се получи правилна обтегаемост на въздуха. Вече изобщо не се занимавам с физическите данни на певеца. За мен е достатъчно, че той може да пее“, разказва Парашкевов, но пази в тайна детайлите за работата си.

Специалисти по оперно пеене искали да направят школа, която да работи по неговите методи.

„Аз нямам физическата възможност да организирам подобно нещо, но с удоволствие ще се намеся в такова обучение“, признава феноменът.

                                               http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=5638887

Предишна статия

Швейцарски учени установиха, че нарът забавя стареенето

Следваща статия

ЕДГАР КЕЙСИ /1877 – 1945/

Други интересни