Марешки прави партия с комитети като Левски!

Автор: Няма коментари Сподели:

В отворено писмо до медиите бизнесменът Весели Марешки изложи мотивите си да се откаже да се кандидатира за президент на предстоящите избори. По думите му, причините са две.„От една страна, така ще мога да се концентрирам върху родолюбивото и патриотично дело – разбиване на картела в горивата. Картелът, който ежедневно ни ограбва и мародерства, не позволява на българския народ да живее добре, да има бъдеще за децата ни и за развитието на бизнеса”, обяснява Марешки.

Освен това, според него, спряганите досега имена за кандидат-президенти показват, че партиите се отнасят изключително несериозно към предстоящите избори. „Затова аз се отказвам да участвам в този цирк”, заявява той.

Бизнесменът, обаче, обявява, че ще създаде свое движение, което ще участва в следващите парламентарни избори. „В четвъртък, 14.7.2016 г., в 18:30 ч. в Добрич, в хотел “България”, ще направим първата структура на Националното Освободително Движение “За Чиста и Свята Република”. Не случайно избрахме това име. Вярвам, че е време за Освобождение. Ако преди 150 години сме говорили за физическа свобода, днес става въпрос за друг тип – свобода да не бъдем ограбвани, свобода да бъдем образовани, свобода да избираме как да живеем”, посочва той.

„Националното Освободително Движение “За Чиста и Свята Република” ще направи своите Комитети във всички големи областни градове в следващите няколко месеца. След това ще дойдем и в по-малките населени места, докато не обхванем всички българи, които чувстват, че имат нужда от справедливост, от избор, от свобода и нормално бъдеще”, допълва Марешки.

„Ще насочим усилията си към следващите парламентарни избори през 2018 година, защото е повече от очевидно, че без реална власт, няма да успеем да преборим напълно и безвъзвратно всички картели”, казва аптекарския бос.

http://www.blitz.bg/news/article/427351

Предишна статия

Стив Джобс. Останете гладни! Останете неразумни! 1

Следваща статия

АБВ критикува Бойко Борисов!

Други интересни