Новини от хората в община Хисаря днес!

Автор: Няма коментари Сподели:

АнонименБегова

25 Май, 2016 | 06:54 

 Да благодарим на г-жа Ирина Кирилова за изчерпателното финално обобщение по темата! Да благодарим на сайта, че предоставя възможност на гражданите да изразят позицията си по проблемите в общината! Да благодарим и на автора на писмото,който макар и анонимно повдигна един наболял въпрос за Миромир! Истерията по случая премина,ежедневието ни е пак същото.Обиколени сме от купища отпадъци пак на същите места,за които се писа.Уви това е въпрос на култура и възпитание! И все пак има и нещо положително – сметището на ул. Пеню Пенев бе почистено. Нека не обиждаме, а да имаме повече връзка по между си и по-често да се обръщаме към Ива Вълчева, тя е нашият представител в общината!

АнонименДа живее международното положение

25 Май, 2016 | 14:15

 Урааааааааа! Да живее Ива Вълчева, нашия представител в общината! Да живее общината на, която не и пука нито за Ива Вълчева, нито за миромирци, нито за Кирилова.

Анонимен  На властта и трябва тишина, а не радио 

  25 Май, 2016 | 14:31

Раиовъзел има много преди 1986 г. с различни водещи. Последно преди 10.11.1989г. имаше около 500 радиоточки в града, което не е малко. Лека – полека мрежата в града и селата се разби и каквото можа да се разграби се разграби. Кабелното радио остана в миналото, защото то самото е минало, но има нови технологии. Затова обаче трябва да има интерес главно от едно място, а там такъв няма. Няма, защото е по-добре да се работи на тъмно. Някое и друго интервю за замъгляване на погледа и после пак както си знаем. Това с патентите не е кой знае каква трагедия, защото Патентното ведомство вписва в регистъра търговска марка или лого за срок от 10 години, които сигурно вече са изтекли. Бедата е, че никой не иска да си разваля рахата с “някакви си” информационни средства. Пък и един водещ на щат в същата тази община как ли ще хапе ръчичката, която дава хляба? Едно време радиото беше към културата, която пък беше на отделен от общината бюджет. Сега в кюпа, как да стане! Не може портмонето пълно, а душата в рая!

АнонименMAI

25 Май, 2016 | 16:12 

 То май, че на общината не и пука не само за Миромир, а и за другите квартали. А по селата – елате да видите бившата кметица Ганева какви хора тропа по съборите. А е общински съветник. Какво е направила до сега за някой? Нямала любим цитат – пише във Фейсбука си. Как ще има? То трябва да четеш, за да запомниш умни мисли, та чак и да ги цитираш. А за инж. Дойкова – нека и пожелаем да оздравее!

Предишна статия

СЕКРЕТ МИЛЛИОНЕРА! /на руски език – част 27/

Следваща статия

Стив Джобс./на руски език/ 7

Други интересни