Нови коментар от Хисаря!

Автор: Няма коментари Сподели:

                                                            АйдееАнонимен

16 Май, 2016 | 17:30 

Айдее…, помислих че пак фараона е виновен. Откакто кмета Дойкова обясни разликата между служител на гражданите и “император зад бюро”, на доста хора започна да не им харесва в Общината. Гроздето било кисело, заплатите били малки, работата много. В Общината не се случвало нищо. В такава държава след 8 години управление на тикви, какво да се случи. Само при това управление можеше от шофьор да станеш шеф на РДВР и от пазач в кабинка, шеф на “економическа полиция”, или пък от селски дознател до Окр прокурор. Всичките Европейски пари са спрени за държавата. Дори и парите за магистралките спряха, та камо ли за нашета малка Община. Седнали едни хора, забрали дерт за Общината. А бе, мили хора, първо погледнете собствените си земи, че от години шепа юде богатеят на ваш гръб, без да получите и цент рента. След някоя година тези същите ще пишат и закона за земята и ще плащате данъци, защото те работят вашата земя, а не вие.

Анонимен 

17 Май, 2016 | 09:13 

Доколкото си спомням, тук бяха писали за събрание в Момина баня, където събраните хора разбрали кой им е отнел земите. Нещо става в този град. Окрадените мълчат, управляващите мълчат, тези, на които им взеха улицата мълчат, Дойкова мълчи, скучни сесии, само Пена се пери. Е, тогава какво искаме да стане?
 

Анонимен  вв 

  21 Май, 2016 | 12:19 

Ако говорим за Момина Баня, тя отдавна забравена от всички. Още при Ганева направиха мръсен канал по големите улици в квартала, обаче развалиха тротоарите. Всичко е в трева и изкъртени плочки. Вървим по пътя, защото тротоари няма. За дъждовна вода по асфалта …решетки запушени от боклуци и водата върви и кърти асфалта. До детската градина залепиха дупки на пътя, колко ли ще издържат? Важното е, че “свършили работата”, ужасна трагедия. За малките улички да не говорим.

                                                                                                                    Тракийски Свят

Предишна статия

Стив Джобс./на руски език/ 2

Следваща статия

ТРЕВОГИ В НЕПОДХОДЯЩО ВРЕМЕ!

Други интересни