КАКВО ТЪРСЯТ СЪВЕТНИЦИТЕ ОТ ДВЕ ПАРТИИ В ХИСАРЯ?

Автор: Няма коментари Сподели:

    Отново жалба до прокуратурата. Познайте против кого е. Естествено, против този, който рови нередностите, направени от една група хора.  Този път господата от „ГЕРБ” и „Коалиция за Хисар”  поискаха  да бъде проверена декларацията, която е подал Ненко Костов, когато е бил кандидат за общински съветник. Нека напомним кои са съветниците от тези две групи:

ГЕРБ:

Пенка Ганева, Бойко Гавраилов, Васил Пендев, Александър Александров и Стоян Найденов.

„Коалиция за Хисар” има двама съветници:

Атанас Куковски и Борис Витев.

    Интересно е, че съветниците от БСП  вече шест месеца не откриват нищо, което да ги подтикне да пишат жалби против съветника от Националния фронт за спасение на България. Обясненията за това са две: Или са разумни, или чакат готовия резултат. Не подават жалби и съветниците от Партия на зелените, нито от Местна коалиция „Промяна”.

      В  деня на победата 9 май, секретарят на  Общинската избирателна комисия – г- ца Мина Рахова и членовете  Мартин Джинджев, Ангелина Петришка, Николай Марковски, Елена Драгневска  бяха  в архивата на общината, за да отворят чувалите и да намерят декларацията. Там бяха и заместник- кметът на община Хисаря – Тони Илиева, както и главният специалист ОТО на Общинския съвет – Валя Тинтикова. От ГРАО дойде Кремена Гиздева.

    След като отвориха документацията, присъстващите откриха  формуляр № 64 и видяха, че няма никакво нарушение  от инж. Ненко Костов.  Направи се копие от формуляра.   Членове на общинската избирателна комисия помежду си споделиха, че не знаят защо им губят времето да търсят нещо, което е  напълно в стила на закона и което може да се види в интернет, достъпен за всеки.

    От наш източник научихме и кой е прокурорът, при когото е подадена жалбата против  общинския съветник от Националния фронт за спасение на България. Тя е същата прокурорка, която беше и прокурор на делото срещу Ненко Костов, повдигнато от един  уплашен мъж..

                                                                                                    Тракийски свят

Предишна статия

СЕКРЕТ МИЛЛИОНЕРА! /на руски език – част 14/

Следваща статия

ПРОТЕСТ В КРАСНОВО

Други интересни