Последни новини от наши читатели!

Автор: Няма коментари Сподели:

Анонимен                                                                          Fantoma

                                               27 Април, 2016 | 02:35 

“Днес Банка “Община Хисаря” е тотално затворена за “Калинките”. 

Същите се разследват от “Олаф” за измами със Евро – средства в голям финансов размер. 

Проект за “Фуражен завод”, който трябва да преработва 7000 тона, годишно фуражни смески, не може да произведе дори 2 камиона фураж годишно, но обеззаразява семена за посев с отрова незаконно, за толкова че да изтрови село Черничево. 

Проект, ката този, който не е защитен икономически в Европа се класифицира като финансова измама с ЕО средства от страна на фирма “Агрокомерс”-98. 

Складовата база в село Черничево не било складова база, ами нещо друго… Разследването продължава…”

Анонимен

                                                                         Има ,има 

  29 Април, 2016 | 09:20 

“Претоплянето на нови манджи, е в сила, и е новост!

Предстои строеж в Археологическият резерват, представете си кой ще го прави – “СТАРИТЕ МАНДЖИ” и голямата любов на бившата!

Новина – чака се разрешение от Маджаров!

Айде действайте – ето ви новина!!!!!!!!!!!!!”


Анонимен

       

30 Април, 2016 | 15:00

“С последната пусната жалба от П.Г.,Б.Г.,Др А.,С.Н.,В.П.,А.К.,Б.В. срещу Ненко Костов, за пореден път калинката се показа, като голям манипулатор и организатор за мръсотии. Успя да подведе всички съветници от дясната страна да сложат имената си под жалбата в прокуратурата. С тази жалба те искат да покажат че са единни и че постъпват правилно. Но напротив, така показаха, че Ненко Костов им пречи да вършат злоупотреби. Искат да го изгонят от Общинския съвет от страх, рано или късно да не лъснат някои нередности, сътворени от тях. На какво разчитат, че Костов като е пич и не обича да пуска сигнали в прокуратурата постоянно ще мълчи. Нее!!! В най- скоро време ще дойде Видов ден. Интересно защо,отдолу няма имената на други четирима съветници, как са се дистанцирали от тази жалба. Като са такива добросъвестни граждани, защо не сигнализираха до прокуратурата за декларациите на Пено Бойновски. Ей, мили съграждани, бедна ви е фантазията за какви злоупотреби, корупция и конфликт на интереси става на въпрос през последните 4 години в тази Община. Сметната Палата и ДАНС трябва да влезе в Общината и като започне от избите “параджията и чистачката”, да мине през бившия председател на ОБ.С. през бившия секретар, през арх .Щ., през касиерки и счетоводителки и др получавали хонорари от проектите на Общината и стигне до бившия кмет П. Г., нейното пардесю В.Т. с фирмите си и бившия депутат Н.П. от Карлово.”

Image title
02 Май, 2016 | 23:38
 

“Абе хора днес бях в Миромир и минах покрай балтона. Такова нещо има само в България ви казвам. Ние курортен град ли сме или развалина. 

То бива толкова л..няна работа ама това е прекалено! Къде е общината къде са институциите? Кой позволи на тези селяни да гледат крави до прозорците на хората там? 

Как може да затворят цяла улица и да си паркират тракторите и комбайните там? Останах без думи! 

Моля общината да се задейства и да не се страхува от тези идиоти както са се наплашили миромирци ами да се вземат в ръце и да разкарат тези крави извън населеното място!”

                                                             Тракийски Свят

Предишна статия

Властта ни разреши да връщаме старо желязо!

Следваща статия

Сок от Златна Тракия – без добавки!

Други интересни