Армията на САЩ стана за смях!

Автор: Няма коментари Сподели:

Армията на САЩ се изложи по удивително нелеп начин – като загуби три военни джипа, които бяха изхвърлени от транспортни самолети на земята.

Инцидентът стана по време на учение на американски военни в Хоенфелс, Германия. Видеозапис от гафа се превърна в хит за социалните мрежи.

Упражненията на 173-та Военновъздушна бригада включват спускането с парашути на 150 единици екипировка, натоварена на самолети C-130. По неизвестна причина три от парашутите се отвързват от оборудването, което трябва да доставят на земята.

Резултатът: летящи от небето военни джипове „Хъмви”. И скоро след това – разбиващи се военни джипове „Хъмви”.

За щастие при инцидента няма пострадали.

Армията обяви, че е започнала разследване на станалото и увери, че пакетите са били многократно проверени преди началото на маневрите, така че не може да се спекулира предварително за възможните причини.

Цената на един от специализираните автомобили „Хъмви”, които са въведени в армията в средата на 80-те години, стига до 200 хил. долара, уточнява БТВ.

                                                                                           http://www.trud.bg


В ходе учений на военной базе Хоэнфельс (Бавария, Германия) 173-я воздушно-десантная бригада армии США потеряла в результате неудачного десантирования несколько автомобилей HMMWV. 

Image title

                                                                                       https://www.youtube.com

Предишна статия

Коя е най-ревнивата зодия?

Следваща статия

Най-страшните речни чудовища – е, нема такова животно!

Други интересни