Коментар от ангелчето!/читател/

Автор: Няма коментари Сподели:

“Какво означава „В последните две години загубихме 500 хил. лева от човешката завист“, внезапно призна Куковски.” 

Той добре се е изповядал като един изряден бизнесмен, който е пострадал толкова много от човешката завист, но дали всичко това е точно така.

Премълчава ли нещо или на нас така ни се струва? Има ли наистина засегнати от хотела хора? Защо министър Павлова спря басейна? Тя ли е проста и заблудена или е от завистниците? Едва ли. 

Съвсем никакви нарушения ли няма? Никой ли не е засегнат или хората са си такива едни прости и завистливи? Този хотел има ли прилежащ паркинг или няма, за да вземе съответния брой звезди, има ли дори договор за ползване на паркинг, или колите паркират по улицата. 

Защо ако е вярно, че хората са прости, точно този басейн е спрян, на точно тези инвеститори и колко други инвеститори са спрени от тези прости хора? 

Четем горната изповед и аха да се разплачем. Това не е човек, това е ангел! Той се блъска заради нас, а ние му пречим. Мръсници сме ние! Заради него трябва да сме готови на всичко. 

Да си затворим входовете на къщите, да нямаме достъп до домовете си, да дишаме изпаренията от разлагащи се трупове и животинска тор, да лавираме като скиори по улицата, за да имат достъп до хотела гостите му, да си затваряме очите за стотиците декари общинска земя, дадени без търг и конкурс, да се правим на слепи, че в тази красива база се обработват семена без да има право на това, както стана видно от изказванията на инспекторите. И те ли са прости и завистливи. 

Много генерално заключение, когато цялата общинска власт работеше за тебе, а сега явно ще трябва да се работи съгласно закона. Ако спазването на закона е трудност за инвеститорите, тогава какво правим? 

И за всички инвеститори ли става въпрос или само за конкретни? Помним атаките с полиция срещу други инвеститори, но те не се оплакват. Всички помним старта и това, че никой нито го е бутал, нито го е халосвал. Ако е имало бутане, то е било бутане напред, а не назад. 

На много хора, виждайки как се развиват определени бизнесмени не им се живее в България, но фактите са такива. Как да дойде чуждестранен инвеститор, който вижда, че за едни администрацията е майка, а за други мащеха. 

Не вярваме някой да иска да се затрие цял бизнес или да се събаря хотел. Просто хората искат да има върховенство на закона. Не е чак толкова лошо това желание.”

Предишна статия

Lamborghini за 10 000 000 Евро!

Следваща статия

Атанас Куковски – предприемач за милиони!/коментар на читател/

Други интересни