Дъжд и облачно време!

Автор: Няма коментари Сподели:

На 9 март през почти целия ден ще има валежи от дъжд, по-интензивни в следобедните часове, в Централна и Западна България, температурите ще са между 9 градуса и 14 градуса, съобщиха от НИМХ към БАН, цитирани от Фокус. 

Ще духа слаб източен вятър. Над Черноморието ще е облачно, но без валежи. И там ще подухва слаб източен вятър. Максималните температури ще са от 9 градуса до 13 градуса. Температурата на морската вода ще бъде 8-9 градуса. Вълнението на водата ще е 2-3 бала.

Над планините ще бъде облачно. Ще има валежи от дъжд, а над 1800 метра – от сняг, по-значителни в масивите от Западна България. Ще духа до умерен, а по върховете до силен, югозападен вятър.

Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 6 градуса, а на 2000 метра – около минус 1 градуса.

В четвъртък времето ще бъде предимно облачно, с валежи, по-проливни в Западна и Централна България. Вятърът ще бъде слаб, постепенно ще се ориентира от север. Дневните температури ще са с градус-два по-ниски.

И през следващите дни ще продължи да е значително облачно. Температурите ще остават без съществена промяна. С прекъсвания валежите ще продължат, но ще са по-слаби и на по-малко места.

http://www.trud.bg/

Предишна статия

Lamborghini празнува 100-годишен юбилей.

Следваща статия

Българският и руският патриарх отслужиха обща литургия в Москва!

Други интересни