Отворено писмо от Владимир Захаров.

Автор: Няма коментари Сподели:

 

до …………………………….

от Владимир Е. Захаров : 4180, гр. Хисаря, Бул. Христо Ботев, бл. 19А, етаж 6 ., ап. 12, 

имейл: vludek58@yahoo.com          тел. 0876266895

         

                              Здравейте уважаеми г-н __________ !

  Казвам се Владимир Е. Захаров. Аз съм гражданин на Русия, с еврейска националност и живея в България от 2011 г.

 Имам разрешение за пребиваване в България от служба „Миграция” на MBP Бургас.

   Знам, че Вие сте един от най-влиятелните личности в България.

   На съдбата ще е имал контакт с влиятелни предприемачи в България, Йордан и Динко Диневи. 

          ” Цяла армия гавази се грижи за сигурността на един от най-големите богаташи у нас – Динко Динев, видя „Всеки ден“. Марината на Свети Влас, управлявана от клана Диневи – братята Йордан и Динко, се пази по-строго и от президентска резиденция. Само охраната на Динко е поверена на 10 души охранители, като всеки един от тях готов да даде живота си за своя шеф.

Горе-долу толкова вардят и другия брат Йордан. Общата им бройка е 16!

Месечно за заплати и логистика бизнесмените плащат по 80 хиляди лева. ”      

      Такава армия бордигардове на братя Диневи ще направят всеки човек с увреждания, независимо от националността.

      Представяме на Вашето внимание едно наказателно дело, което се случи на територията на Република България с участието на гражданите в България, известни български предприемачи Йордан и Динко Диневи и длъжностни лица на испълнителната власт Поморие.

          Предлагаме на вашето внимание един документален разказ: “Беззаконието на български или анамнеза за убийство.”      

          Вместо цялостно и напълно разследване по наказателното дело “Адвокат” Петя Янева Арнаудова-Атанасова, в тайно споразумение с Динко и Йордан Диневи и длъжностните лица на гр. Поморие, ме направиха престъпник.

          Вместо да защитава клиента си пред следствието, прокуратурата и съда, адвокат Петя Арнаудова приложи молби, които от жертва, ме направиха обвиняем.

           Използвайки заплахи и тормоз, престъпното сдружение начело с адвокат Петя Арнаудова ме лиши от правото ми на свобода. В продължение на няколко дни ме затвориха в студена килия без храна, като водата за пиене бе само от тоалетната, без медицински помощ и без свободен избор на адвокат.

           Вместо да защитава клиента си, за 1200 лева, което получи адвокат Петя Арнаудова, тя използва официалната си позиция за собствените си егоистични цели.

А именно, използвайки мое състояние на шок и след опит за убийство и заплахи, отправени към мен за затвор и смърт, си позволи да наруши фактите и документите.

           Адвокат Петя Арнаудова имаше точна информация за моя конфликт с братя Диневи, и в тайно споразумение с тях, както и с шефа на полицията на гр. Поморие, тя действаше не в интерес на клиента си, а в интерес на престъпната общност, с която тя се съюзи.

           Трудно е да си представим, че госпожа Петя Арнаудова е майка, че е готова за благосъстоянието на децата си, да унищожи другите (да убие, да направи невалиди, да изпрати в затвора, да депортира), защото аз също имам майка.

           Всеки от членовете на престъпната общност си има своите привилегии от “недосегаемите и всемогъщи” братя Диневи “Адвокат” – пари, все още продължават да сътрудничи активно на полицията в едно и също място, като разиграват жертвата си. Шефът на полицията и “опитният” следовател – се движат нагоре по професионалната стълба.

Днес те са в Управлението на МВР гр. Бургас.

           Вместо да се възползват от правото си да служат и защитават хората, служителите на полиция Поморие, използват позиции си за собствени егоистични цели.

          Чрез купуването на съответните свидетели, чрез премахване на ненужното за тях, те ме превърнаха в инвалид и престъпник, като цялата компания днес се чувства в отлично, под крилото на “недостъпните и всемогъщи” братя Диневи.

P.S, “Очевидно в България все още не са настъпили най-добрите времена, или аз не съм бил включен в списъка на Шиндлер, но двамата български братя, известни още като предприемачите Динко и Йордан Диневи, решиха да ме убият.

Аз не оспорвам тяхната уникална прилика с Йозеф Гьобелс, но методите, които те са избрали са същите. “

   Написах документална история: “Беззаконието по български или анамнеза за убийство”

 Ще си дадете сметка, че нелигитимната прокуратура и незаконосъобразното осъждане, както и арестуването ми в град Поморие, както и незаконното ми преследване, не ми даде възможност да говорят и пиша свободно, в продължение на четири години.

В резултат на това бях пренуден да на пусна този град.

    Повече от четири години продължава преследването ми в Медиите:

1. Интернет – газета за рускоговорящите, NewsBG.ru на първа страница под заглавие ” Происшествия” за наказателно дело за мен – България, Поморие от  16 октомври 2011г..

2. Наказателно дело отпечатано в линкове и ОЩЕ ПО ТЕМАТА – За 15 минути в центра на Поморие пиян руснак разби няколко автомобила.

 “Очевидно, за 15 минути в центъра на Поморие пиян руски гражданин разби няколко коли.”

Това го направи умишлено охраната на братя Диневи, която провокира автомобилна катастрофа и избяга от мястото на престъплението.

Поради преследване, три коли са бяха смачкани, включително и кола КИА Спортиж на Владимир Захаров.

  След дълга кореспонденция и повече от 100 изпратени имейли от мен в различни органи и обществени организации, на 11 януари 2016 г. в интернет – вестника за рускоговорещите, NewsBG.ru спряха преследването срещу мен  в Медиите.

  В момента аз съм човек с увреждания, инвалид:

1. Физическото ми състояние се е влошило, както описах в моя документален разказ;

2. Mоято финансово състояние е лошо: много пари, са похарчени за рехабилитация и поддържане на здравето. В бъдеще също се нуждая от пари за операция за отслабване и поддържане на здравето;

3. Непрекъснато имам главоболие поради липса на сън и имам нужда от квалифицирана медицинска помощ.

  Аз живея в България с руска пенсия. Тя е около 350 лева. Моят спестявания от бизнеса в Русия всички бяха израсходвани за рехабилитация и поддържване на здравето.

  Днес е необходимо да се заведа няколко съдебни иска в съда за правилното разглеждане на делото. За да осъдя полицейското насилие и мафиотски методи.

  Обръщам се към Вас, като гражданин, който не е безразличен към съдбата на България.

Към човека, който иска да види бъдещето на децата си, които да живеят в свободна от мафиотски структури и кланове България разделяйки страната на сфери на влияние.

  Във връзка с горното, аз Ви ПИТАМ:                        

   Бихте ли взели спонсорство, за да подам искове и да получа квалифицирана правна помощ.
   Ще Ви предоставя декларации и гаранции за всеки похарчен лев.

РАЙФАЙЗЕН БАНК, VLADIMIR E. ZAKHAROV, ВЛАДИМИР ЕВГЕНИЕВИЧ ЗАХАРОВ, ВАЛЮТА: BGN, IBAN: BG54 RZBB 9155 1037 6951 09, BIC: RZBBBGSF.

                                                                                      С уважение, Владимир Захаров!

Предишна статия

Най-красивите коли в света!

Следваща статия

Кино Вольф Мессинг 10 серия./на руски/

Други интересни