Topcar преобрази Mercedes-Benz GLE Coupe!

Автор: Няма коментари Сподели:

Руснаците от Topcar станаха много популярни с доработките си на луксозни автомобили. Сега те ще пуснат кит наречен Inferno за новото попълнение в каталога на Mercedes – GLE Coupe. Готовият автомобил ще бъде показан на автосалона в Женева през март, но отделните елементи и целият кит вече могат да бъдат поръчвани.

Естествено елементите преобразяващи GLE Coupe няма да бъдат евтини, но това не би трябвало да бъде притеснение за тези, които имат такава машина в гаража. Стартовата цена за пакета е 17080 евро, а с карбоновите детайли достига 20250, като това включва и монтаж. Ниската разлика идва поради факта, че малко от детайлите могат да бъдат изработени от въглеродни влакна.

Пакетът включва почти пълно преобразяване на автомобила – предна броня с дневни светлини, ,решетка, капак, предни калници, прагове включващи и вратите, задни калници, задна броня и лип спойлер за багажника. Ако се чудите относно джантите партньор на компанията са ADV1, като освен тях в примерния автомобил са включени и спирачна система от Brembo, както и изпускателна система от Akrapovic.

http://fakti.bg

Предишна статия

В Севлиево са измерени минус 28 градуса по Целзий тази сутрин!

Следваща статия

Пътищата са проходими, температурите спаднаха до -22 С°!

Други интересни