Трима полицаи ме блъскаха снощи пред БНТ, след като изведоха здравния министър от сградата…

Автор: Няма коментари Сподели:

Младеж за полицейското насилие пред БНТ: 
Полицаи ме блъскаха, хвърлиха ме към канавка от 3, 5 метра височина

.

                                                                           Павел Динев

Трима полицаи ме блъскаха снощи пред БНТ, след като изведоха здравния министър от сградата. В един момент, без каквато и да е причина, ме засилиха и ме хвърлиха към канавката, която е висока около 3, 5 метра. Това беше опит за убийство. Има записи на насилието и ще си търся правата.

Това разказа пред Фрог нюз 18-годишният ученик Павел Динев. Както ФРОГ ви информира, снощи органите на реда блъскаха и влачиха протестиращите, за да може министърът Костадин Ангелов да се изниже необезпокоявано със служебната си кола.

Ето какво разказа младежа:  Снощи гражданите блокирахме всички изходи на БНТ. Нашият здравен министър си избра да излезе през задната врата, която е направена само за коли. Един полицейски началник ни обясни, че въпросната врата не е отваряна от 20 години и не е нужно там да има хора, защото тя не се отворя. Разбира се, протестиращите не са толкова наивни и останаха. 

Аз бях на страничния вход, когато министърът се изниза. Спуснах се към въпросния изход, за да видя какво се случва, защото явно личеше, че има суматоха. Пред мен имаше полицейски кордон. Началника му, чиито нашивки се отличаваха от тези на останалите му колеги, ме посочи. Един от полицаите ме хвана, без да има причина, и ме блъсна. Друг ме хвана и пак ме блъсна. Трети чух да казва: „Ти ли, бееее?“  и ме засили към канавката, която е висока около 3,5 метра. Според мен това бе опит за убийство. Доста хора заснеха тази ситуация. 

Аз съм първият пребит по време на кървавата сряда / бел. ред. Първо Велико народно въстание на 2 септември/.  Докато лежах в безпомощно състояние, в кръв, полицаите изпръскаха в мен цял флакон сълзотворен газ. В момента с адвокат Минчо Спасов си търся правата по съдебен път.  Случилото се снощи бе поредното издевателство над мирно протестиращите хора. И доказателство, че трябва да се разделим с този диктаторски режим на премиера Бойко Борисов и неговата шайка.

https://frognews.bg/novini/mladej-politseiskoto-nasilie-pred-bnt-politsai-blaskaha-zasiliha-hvarliha-kam-kanavka-3-5-metra.html

Предишна статия

…ПУШКИН И ВРЪЗКАТА МУ С ТАЙНИТЕ ОБЩЕСТВА!!!

Следваща статия

Кражбите продължават!

Други интересни