Потребители скочиха срещу ЧЕЗ! Некадърниците не могат да отстранят поредната си авария, костваща електроуредите на хиляди домакинства!

Автор: Няма коментари Сподели:

Поредното безумие от страна на ЧЕЗ е налице. Днес за преден път граждани на столицата станаха свидетели на безобразните им прекъсвания на тока, които се повториха многократно в центъра на София.

За тях никъде не беше упоменато, което доведе до масово недоволство.

ЧЕЗ ще отнесе поредните ругатни…Гневни потребители се обадиха в редакцията ни, за да се оплачат, че за 4-ти път токът им е спрял в рамките на няколко часа.

“Кой ще ни плати изгорялата техника. Живеем в 21 век, плащаме им луди пари за тока, пренасят някаква мрежа там, товарят ни сметките и накрая получаваме това”, казват пред нас гневните клиенти на дружеството.

Оказва се, че в центъра на София и в други райони на столицата са получавали постоянни спирания на тока, което предизвиква изгаряне на електроуредите. Освен това се спира работата на стотици хиляди хора, както и спирането на климатиците в студените зимни дни.

От дружеството, както винаги се оправдавали пред потребителите с авария, която отстранявали по най-бързия начин, но ефект от това нямало.

http://pik.bg/

Предишна статия

Златната кокошка на Лютви Местан нагази в скандални интереси.

Следваща статия

Русия и “Газпром” нямат никаква вина по случая “Овергаз”, Путин обича България!

Други интересни