ИЗЛЪГАНИ НАДЕЖДИ

Автор: Няма коментари Сподели:

Тези, които смятаха, че днес, 21 декември 2015 година ще се отърват от инж. Ненко Костов като общински съветник, останаха излъгани. 

Тежко беше заседанието на Общинската избирателна комисия. То продължи повече от час с личното присъствие на председателя на комисията адвокат Костадин Атанасов. Той отдели от личното си време, за да дойде в Хисаря и да присъства на едно заседание, което общо взето беше замислено да мине бързичко, но не се оказа така. 

На заседанието дойдоха още заместник – председателят на Общинската избирателна комисия – Петър Дишкелов, секретарят – Пено Бойновски, Мартин Джинджев, Янко Янков, Елена Драгневска, Елена Налбантова, Ангелина Петришка, Теменужка Кривчева. 

Мина Рахова и Васила Марина не се явиха на заседанието на комисията по уважителни пречини .

В началото Бойновски се постара да претупа нещата, но член на избирателната комисия поиска всеки от заседаващите да има копие от писмото, изпратено от Централната избирателна комисия. 

Дискусиите бяха сериозни и много компетентни. Особено компетентно се изказа Теменужка Кривчева, която напълно срина препоръките на ЦИК. 

В дискусията взеха участие всички членове на комисията, освен Елена Драгневска и Елена Налбантова. 

Ангелина Петришка се изказа и беше против  оставането на Ненко Костов в състава на Общинския Съвет. 

Когато се стигна до гласуване , четирима от членовете на Общинската избирателна комисия гласуваха да не се отнемат правата на съветник на Ненко Костов. 

Това бяха Мартин Джинджев, Янко Янков, Теменужка Кривчева, Петър Дишкелов. Против Ненко Костов гласуваха Костадин Атанасов, Пено Бойновски, Ангелина Петришка. 

Елена Драгневска и Елена Налбантова отказаха да гласуват. 

Всичко свърши. Опитите на някои хора да се отърват от Ненко Костов в Общинския съвет, защото не им е удобен, излязоха напразни. 

Очаквайте подробен коментар за днешното заседание.

                                                                                    Тракийски Свят

Предишна статия

ОСМИ БРОЙ НА ВЕСТНИК „ ХИСАРЯ ДНЕС”!

Следваща статия

ОЧЕРТАВА СЕ ДЪЛГА СЕСИЯ в Община Хисаря!

Други интересни