А Коледата наближава…

Автор: Няма коментари Сподели:

Не се страхувам да кажа, че Делян Пеевски иска да ни унищожи. Това заяви синдикалният лидер Диана Георгиева по повод протеста на служителите на завод ”Дунарит” в Русе. Работниците от завода протестираха днес на граничния пункт ”Дунав мост”. Поводът е решението да се отнемат лицензите на предприятието за производство, търговия и съхранение на оръжие на завода. Изпълнителният директор и членовете на борда на директорите – Кръстьо Кръстев, Никола Стоянов и Тодор Трифонов, са подали оставки с една-единствена цел – да запазят лицензите и заводът да продължи да работи. Работниците споделят, че от 2001 година насам инж. Кръстев ръководи успешно предприятието и то в момента има печалба от 26 милиона само за миналата година. Над 1300 души работят в предприятието. Всички имат осигуровки и добра социална програма. Спирането на производствения процес в „Дунарит“ АД ще доведе до непоправими последствия, свързани със загуба на технологични възможности на много дружества от отбранителната индустрия на България. Отнемането на разрешителните на „Дунарит“ ще се отрази върху цялостното изпълнението от България на вече сключени външни договори, подчертават синдикатите.

борисов - пеевскиНещото, като подобие на очилато министърче, днес пък изцвили, че „държавата“ заставала зад „Дунарит“. И като как застава? Зад „държавата на Шиши“ ли?

Преди това бе отнет лиценза и на „Емко“ на Емилиян Гебрев, преди това на друг оръжейник и така нататък…

ДАНС да си имаш и Шиши, пардон, Пеевски да се казваш, пък твойта ДАНС аверът ти Боко да я контролира. Тъй да я докараш.

Борисов, който преди време – не помним вече кога! – обяви официално, че „Пеевски си отивал и го нямало вече“, продължава да се държи за пеша му, като посрано хлапе.

Борисов, и с „Дунарит“ ли ще обършеш задника на Пеевски?

Защо си въобразяваш, че като отместваш вниманието с безумиците си да заповядваш вече и на ресторантите, можеш да прикриеш какво точно се случва в „държавата“ на „огледалните образи“?

Шиши завлича наред, щави и завлича, и изнася към … Дубай.

Не, че там от руснаците можеш да се скриеш.

Защото срокът от руснаците ЗА ВРЪЩАНЕТО НА КИНТИТЕ Е… КОЛЕДА!

През това време могат да се случат много неща. Американците, на които се е подложил Пеевски, да го използват, за да те свалят от власт, драги ни, Боко, и тогава да го оставят на … руснаците.

През това време може да се случи и така, че готвеният от Пеевски нов министър –председател, на твое място, драги ни, Боко, да се казва Владислав Горанов. Т.е. капията на Шиши.

През това време де що едър бизнес има да бъде ощавен и завлачен, а на тебе, драги ми Боко, да останат „празните столове“ по кръчмите. Това метафорично казано, щото двамата с Шиши не сте за ожалване откъм мангизите.

През това време, по заръка на Шиши, няма да има прокуратура, която да арестува синдици, мондешкита, съдийки и всякаква остальная, която нагло окраде активите на КТБ. И няма сила в тази държава, която да спре кражбите!

Но пък до Коледа Оманския фонд ще осъди България за около 10 милиарда и тогава, драги ни, Боко, майката си ебало.

Само идиотите не знаят защо в момента ПРЕЦАКВАТЕ „ДУНАРИТ“ и близо две хилядите работници там – защото на Пеевски така му е изгодно.

Имаме малка изненада обаче за теб, драги ни, Боко, – Шиши вече „оправи“ Лучано, Местан, Сакскобурготски, че напъва и Доган да оправи, и всите знайни и незнайни, иначе много близки негови някога авери, че тебе ли ще те бави?!

Руснаците са на гюме. И си чакат кинтите. А Коледата наближава. Бегай, драги ни, Боко, че както си залепен като гербова марка за Шиши, няма спасение.

Понимаеш?

Afera.bg                                                   http://afera.bg

Предишна статия

Сашо Диков и Люба Кулезич

Следваща статия

„Българи, за които говори светът“

Други интересни