Бивш главен секретар на МВР с опит на граничар успял да вцепени неподвижни на земята шайката млади азиатци!

Автор: Няма коментари Сподели:

Бившият главен секретар на МВР от правителството на Тройната коалиция ген. Илия Илиев, който е и запален ловец, сам е респектирал и повалил на земята бригада от над 30 добре организирани афганистанци, пресекли българо-турската граница. Това съобщи местен жител на странджанското село Голямо Буково.Генералът бил сам за прасета в ловното поле Осман баир, когато се натъкнал на десетките нелегално преминали границата ни чужденци. Той реагирал изключително адекватно и успял да ги застави да стоят неподвижно на земята, съобщава “Флагман”.

„Нелегалните имигранти, които успях сам да респектирам и задържа, са 34, само мъже, между 20 и 30-годишни. Убеден съм, че са афганистанци”, заяви ген. Илия Илиев. Азиатците се оказали на около 10 метра зад гърба му. „Тъкмо започвахме гонката, когато се озовах между имигрантите. Доколкото са ми останали навици от годините, когато бях началник на бургаския граничен сектор, успях да ги подчиня”, каза още генералът.

На английски, макар и с ловна пушка, той ги заставил за легнат по лице на земята. След това ги попитал дали са сирийци, иракчани, либийци или афганистанци. Групата отговорила, че са афганистанци. „На 12-ата минута от обаждането ми в дежурната на гранична полиция патрулът дойде на място, аз се оттеглих и вече съм близо до село Тракийци”, добави Илиев. 

БЛИЦ

Предишна статия

Лъжат, че са от държави с война! Те са от Афганистан и Пакистан, обясни Георги Костов!

Следваща статия

Отговорите на този и още много въпроси за 15-годишната власт на руския президент са в новата книга „Владимир Путин – неизбежните войни”!

Други интересни