Доналд Тръмп и Бен Карсън ще бъдат охранявани от Специалните служби на САЩ.

Автор: Няма коментари Сподели:

Image title

Кандидатите за президентската номинация на Републиканската партия Доналд Тръмп и Бен Карсън ще получат денонощна държавна защита, съобщи Би Би Си.

Според данни на американския Департамент за вътрешна сигурност и двамата кандидати са поискали защита през последния месец. Искането е било разгледано и намерено за правомерно.

С охраната на Тръмп и Карсън ще се заемат Специалните служби, които се грижат за сигурността на президента и други длъжностни лица в САЩ. Очаква се за сигурността на Тръмп и Карсън да бъдат отговорни поне 300 души.

Обикновено подобна държавна закрила се предоставя на кандидатите за президент 4 месеца преди изборите, но те имат право да поискат такава и преди този срок. Президентските избори в САЩ са насрочени за ноември 2016 г.

 

Image title

ДоналдТръмп и Бен Карсън се считат за двамата основни претенденти за президентската номинация на Републиканската партия. Дълго време Тръмп бе считан за фаворит, но изследваният показват, че през последния месец Карсън е успял да събере повече симпатии сред републиканците. По-тази причина и Тръмп започна още по-агресивна медийна кампания. Вече са инвестирани допълнителни $ 300 000 за рекламни материали. 

Съединени Американски Щати

http://fakti.bg/

Предишна статия

Архангелова задушница e.

Следваща статия

ЗА СЪВЕСТТА И ИНТЕЛИГЕНТНОСТТА. А любимият актьор вече е известен.

Други интересни