А дали е така, кой ще ми каже!!! Аз вървя по света, пея си даже! Община Хисаря.

Автор: Няма коментари Сподели:

                          ГОВОРИ СЕ , ЧЕ………

Image title

Говори се, че един кандидат – кмет, който загубил изборите още на първи тур, искал да се самоубива.

Говори се, че бившият кмет на общината – Пенка Ганева, която е вече общнински съветник, е много сърдита на народа. Според нея народът не я оценил колко много е направила за тези четири години. Изглежда все още не е осъзнала заради кого загуби изборите. Тя се заканила, че повече няма да остане в тази община.

Говори се, че съветник от ГЕРБ искал да се откаже от Общинския съвет и да не бъде съветник през този мандат. Ако и Ганева се  откаже, както се говори, ще станат двама напуснали от ГЕРБ. Местата им ще се заемат от следващите в листата.

Говори се, че голям страх е обхванал служителите на община Хисаря. Някой бил им рекъл, че не с метла ще минат по стаите , а с булдозер.

Говори се , че Пенка Ганева е вече в Гърция с танцьори и певци, които правеха музикалната и програма по време на предизборната агитация. Това ще и бъде отплатата към тези всеотдайни хора. Интересно е с какви средства ги води там, след като по предизборни събрания е казвала, че на два пъти е вземала заеми от хиляди левове.

     Говори се, че два въпроса интерисуват обществото на Хисаря – дали П. П. ще е секретар на общината и дали Д. К. ще бъде върната на работа обратно в общината. Тези слухове са свързани с времето, през което управляваше Георги Пирянков.

     Говори се, че в община Калояново кметът Абрашев, който управлява четири мандата и  при тези избори за местна власт се отказа да кандидатства отново, е дал голям банкет на служителите си и подчинените си / вече бивши./ В отговор на това, те му подарили часовник за 2500 лв.

  

Image title

                                        Тракийски свят

Предишна статия

Заплата от 1 лев за общински съветник в община Хисаря!

Следваща статия

Какво ще се случи в община Хисаря след изборите!!!

Други интересни