Уважаеми читатели!

Автор: Няма коментари Сподели:

                   Уважаеми читатели,

    Ние правим всичко възможно, за да ви информираме навреме за събитията в Хисаря и в селата на общината. В нашия сайт ви предлагаме интервюта, каментари, статии, репортажи… и новини. Вие първи научихте кои са общинските съветници, избрани на 25 октомври 2015 година. Първи научихте кой е новият кмет на община Хисаря. Ние търсим съдружници, които да ни помагат и да ни поднасят информация. Но и ние самите търсим кой би могъл да разкаже  за нарушения, за престъпления, за грешни решения на Общинския съвет , за прикрити неща…

    Така намерихме сина на починалия Кръстьо Дюлгярски, който беше блъснат от кола. Той разказа най – подробно какво се е случило, как се е случило, как е настъпила  смъртта на баща му. Вие коментирахте под неговия разказ. Някои от коментарите са направо откровени. Вие посмяхте да кажете истини, които само се шушнат из града, а не се казват гласно.

    За съжаление, появиха се и коментари, които са направо цинични. Обвиняват възрастния човек с обидни думи, с които оприличават старостта му. Всички остаряват. И никой не знае какво ще се случи с него, какви премеждия ще прекара и какви нещастия ще го споходят. Дай, боже, всеки да остарява здрав, но… това никой не може да каже.

    Благодарим на читателя, който просто е преразказал това, което ни сподели сина на починалия човек и при това с много добър анализ. Но не можем да благодарим за грозните и обидни думи към г-н Дюлгярски, който вече е на оня свят. Бруталност, цинизъм, безкруполност – това лъха от коментар на наш читател.

Преди няколко дни ви помолихме да запазим добрия тон на нашия сайт. Дадено ви е най – важното – да изказвате мнения. 

Имаше времена, в които заради такова нещо те прибиха в Народната милиция и тежко ти. Сега има свобода на словото. Какво по – хубаво от това да отворите „Тракийски свят”,  да прочетете какво ви поднасяме и да имате думата вие, самите? 

Възползвайте се от това толерантно!

 Запазете добрия тон на сайта!

Благодарим ви, че сте толкова активни и имате гражданска позиция. 

Това означава, че вървим напред и  не се страхуваме да изказваме мнения. 

Чакаме ви – добронамерени, възпитани и точни – така , както го правите всеки ден.

Но … нали знаете, намират се и такива, които забравят, че цивилизованият  човек е добър човек.

                                                     Тракийски свят

Предишна статия

Заплата от 1 стотинка за общинските съветници в Кюстендил.

Следваща статия

Европа се разочарова от САЩ заради политиката по отношение на Русия.

Други интересни