Цял живот съм била „неправилна“ и изобщо не възнамерявам да „влизам в релсите“

Автор: Няма коментари Сподели:

ВЕСЕЛИНА ТОМОВА„Наскоро публикувахте НЕЩО, което нарушава политиките на Фейсбук…“ – така започва съобщение, с което научавам, че профилът ми във Фейсбук е блокиран за 24 часа.

Какво е туй „НЕЩО“, НИКОЙ НЕ ТИ ОБАЖДА, НИТО ТЕ ИНФОРМИРА!

БАМ! И СИ БЛОКИРАН!

Не можеш да пишеш, не можеш да споделяш публикации, не можеш да коментираш, не можеш да общуваш с приятели и на лични съобщения, не можеш да ползваш и страницата на сайта АФЕРА във Фейсбук…

БЛОКИРАН СИ!

ЗАЩОТО СИ НАПИСАЛ „НЕЩО“…., КОЕТО НЕ БИЛО В „СТАНДАРТИТЕ“!

Нито съм първата, нито ще съм последната. Преди време по най-кретенския начин така блокираха и не кой да е, а Кеворк Кеворкян. После му се извинявяха.

Вероятно развихрилите се „прости“, които се разбират с „простия“, както и доносниците с „професия“ да доносничат във Фйсбук за „НЕЩО“ си, са си свършили „работата“ – да докладват поредния „неправилен“.

Цял живот съм била „неправилна“ и изобщо не възнамерявам да „влизам в релсите“ на тоталната ЦЕНЗУРА, която се вихри не само в медиите.

Пиша това, за да се знае, че живеете в Територия, управлява от МАФИЯТА, че сте под контрола на служби, бопаджии и всякакви типове, които неистово се страхуват от истината и свободата да кажеш това, което мислиш.

Пиша това, защото дори и да живея в робска страна, все си мисля, че има поне петима, които да изповядват кредото на АФЕРА, че този живот е за смелите.

Пиша това, за да попитам – утре, когато тези поне петима, ако ги има, вдигнат революция, ще ги предадете ли, ще ги докладвате ли, ще ги блокирате ли?

Отговорът го знам.

Той е зловещо печален.

                               ДА!

                                       Защото сме българи.

                                                                                           Веселина Томова                http://afera.bg

ВЕСЕЛИНА ТОМОВА

Предишна статия

Пеевски вече си има банка, при това държавна, подарък от Борисов

Следваща статия

Гърция ще ни натика в геополитическа дупка след като подпишем за жп връзката между Кавала, Бургас, Варна и Русе

Други интересни