Полицаите закичиха с карамфил Каракачанов и освиркаха ген. Атанасов!

Автор: Няма коментари Сподели:

Протестиращите около 400 полицаи стигнаха парламента и спряха от западната му страна, откъдето излизат депутатите, видя репортер на БЛИЦ. Те зачакаха народните избраници и реагираха на всеки по различен начин. При излизането на Красимир Каракачанов избухнаха ръкопляскания и одобрителни възгласи. Полицаите дори го закичиха с карамфил. Не така обаче реагира групата протестиращи при излизането на генерал Атанас Атанасов. Мощни освирквания и викове съпроводиха човека на ДСБ до автомобила му.

Това бе най-мощното изригване на полицаите. Сред тях се заговори изведнъж за „влизане в парламента”, само че там в този момент бяха останали не повече от трийсетина народни представители. Останалите, очевидно предупредени за идващия протест, побързаха да напуснат сградата.

Иначе в разговорите с представители на медиите полицаите заявиха ,че не само орязаните им социални привилегии са причина за недоволството им. Общото състояние на МВР и на системата за сигурност не ги задоволявало. В този случай обаче изниква резонния въпрос- а защо досега не протестираха, след като това състояние е от години.

Христо Порязов, БЛИЦ 

Предишна статия

Супер Марио от България разбил групировка за трафик на оръжие в Чикаго!

Следваща статия

Румен Петков с гневна критика към Бъчварова!

Други интересни