Националният фронт за спасение на България.

Автор: Няма коментари Сподели:

                         УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ!

  

   В  огъня на тежката предизборна борба изгоряха много от миналите отношения, паднаха много заблуждения. До вчера врагове, някои хора започнаха да си подават ръцете през главите на своите опоненти. Други – довчерашни познати, започнаха да   използват некоректни средства  за спечелване на изборите за местна власт.

    И като направим анализ на предизборната агитация, излиза, че само Националният фронт за спасение на България е била истинска народна партия, която защитава интересите на хората. Но се оказа, че хората се страхуват от истината, че питат как сме могли да говорим така по предизборните събрания. Нека припомним какво казахме и какво направихме, за да предотвратим още грешки на управляващите.

    Кой помогна на хората, когато се разбра, че ще се строи в село Черничево биоцентрала за растителни и животински отпадъци? Ние – от Националния фронт за спасение на България.

    Кой помогна хората от Черничево вместо 40 кг. зърно на декар да получават двойно – по 80 кг ? Пак ние.

    Кой помогна на хората, като им показа документи за незаконни решения на общинските съветници? Ние от НФСБ.

     Кой ви показа зазиданата улица  заради роднина на един лидер на политическа партия?  Ние от Националния фронт за спасение.

    Кой показа документи на хората как общински съветници си гласуват решение за почти хиляда декара земя да им се даде под наем, без търг и без конкурс? Ние от Националния фронт за спасение.

     Кой се надигна против строежите в Археологическия резерват? Ние от НФСБ.

      Кой попита пръв защо се предаде паркинга пред хотел „Аугуста” на собствениците на хотела за нищожна сума? Направи ли се обществено допитване за този общински парцел? Не. И пак ние сигнализирахме за това.

    А хората се страхуват. Сякаш се сащисаха от това, което научиха и мълчат. Но ние не се страхуваме. Нашата партия е партия на народа. Тя е патриотична, тя защитава националните интереси, тя иска свободна и суверенна България. И ние искаме същото –  един истинки общински съвет, който да работи в името на хората, едни общински съветници, които да не мислят за себе си, а за тези, които са гласували за тях, една администрация, която да изпълнява само законните решения на Общинския съвет.

    Ние сме като в песента „Ето, Симеон пристига”. Ние дойдохме и събудихме хората. Ние не се уплашихме и отиваме на избори с вирнати глави, въпреки нападките към нас, въпреки компроматите, въпреки опорочаването  ни от нашите главни съперници – сегашните управляващи.

  

            Националният фронт за спасение на България

Предишна статия

ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ ИЗБИРАТЕЛИТЕ!

Следваща статия

Одобрявате ли политиката на България спрямо бежанците?

Други интересни