ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ ИЗБИРАТЕЛИТЕ!

Автор: Няма коментари Сподели:

                                       ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ ИЗБИРАТЕЛИТЕ



Уважаеми  жители, на община Хисаря,

В неделя имате възможност да промените управлението на община Хисаря.

Този шанс ви се дава веднъж на четири години

Виждате колко е лесно да нагласиш  едно поставено лице за кмет, което лице с властта, която му се дава, може да вгорчи живота на всеки един, потърсил гражданските си права.

Искам да изостря вашето внимание на тези важни за вас избори  за Хисаря и жителите на общината: вашият  глас е важен за Общинския съвет, който коренно трябва да се промени, и той ще се промени, аз съм сигурен в това, но промяната зависи единственно и само от вас и то в неделя.

Ние от НФСБ –Хисаря, изнесохме всички факти на показ и вие научихте, много повече за живота на хората, които ни управляват. 

Някой се уплашиха, че ще бъдат разобличени в далавери, но това е европейска политика, и ако не си заслужил, няма кой да те държи за стари заслуги.

Никога до сега никой не е разкрил резилите на управляващите така, както ние го направихме. Сега вие можете да вземете решение по-лесно за тотална промяна в община Хисаря.

Ние Патриотите от Националния Фронт за Спасение на България  ви молим да дадете вашия глас за нашите кандидати за общински съветници и гласувате с  бюлетина №-18 за общински съветници!

Предварително ви благодарим  за дадения за нас, ваш глас.

                                          Коста Стаменов – председател на Нацианалния фронт за спасение на България – община Хисаря

 

Предишна статия

НИЕ СМЕ НАЙ – ДОБРИТЕ! Пенка Ганева.

Следваща статия

Националният фронт за спасение на България.

Други интересни